Amikor a frekventált elhelyezkedés és a zöld környezet kéz a kézben járnak

A kiváló elhelyezkedésű lakásokról elsősorban a forgalmas, zajos utcák jutnak eszünkbe, és még véletlenül sem gondolunk csendes, kertre néző ablakokra. Szerencsére azért akadnak kivételek, ha sikerül egy parkosított belső udvarral rendelkező társasházban lakást találnunk. Ha pedig a lakás ablakai pont az udvarra néznek, igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat.

Az V. kerületben épp egy ilyen lakást találtunk. A lipótvárosi, 51 nm-es lakás egy 1950-ben épült társasházban található, a Honvéd utcában, a Nyugati tér szomszédságában, a Parlament és a Duna-part közelében.

A 4-es, 6-os villamosok vonalának és a 3-as metró közelségének köszönhetően a város távolabbi pontjai is könnyen elérhetőek, ha valakinek messzebb van a munkahelye. De a kikapcsolódási lehetőségekért sem kell messzire sétálni, hiszen a Westend, a Margitsziget és az Olimpia park, valamint éttermek, cukrászdák, színház és múzeumok is találhatók a közelben.

A 6 emeletes társasház jó állapotú, rendezett lépcsőházzal és összetartó lakóközösséggel rendelkezik, és egy hangulatos belső parkosított udvart ölel körbe. Második emeletén található a világos, kertre néző lakás. A keleti tájolású, kétszobás lakás abban a szerencsés helyzetben van, hogy nappalijának és konyhájának ablaka is a zöld belső udvarra néz, nappalijában pedig egy franciaerkély is biztosítja a kerttel való közvetlenebb kapcsolatot, és növeli a szobába áramló természetes fény mennyiségét.

A lakás szobái ugyan egymásból nyílnak, de párok vagy egyedülállók számára még így is ez lehet az álomotthon, különösen, hogy tágas szép konyhával rendelkezik, és egy nemrég történt felújítás során az összes vezeték cseréjére is sor került. A házközponti fűtésnek köszönhetően pedig mind fűtése, mind melegvíz ellátása gazdaságos.

Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően befektetésnek is ideális, akár hosszú, akár rövid távú kiadásban gondolkodik valaki. De azoknak is tökéletes lehet, akik itt szeretnék megtalálni új otthonukat, hiszen a szép belső kert csendje, mindig lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra. Az V. kerületi árakhoz viszonyítva pedig igazán barátságos áron kínálják ezt a nagyszerű ingatlant.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)