Egy igazi ékszerdobozba elég egy bőrönddel költözni

Hiába olcsóbbak a felújítandó lakások, mindenki azonnal költözhető lakást keres, hiszen senki sem szeret felújítással bajlódni, és annak végeláthatatlan költségkeretét viselni. Erre jön egy kitűnő példa Ferencvárosból.

Egy költözködés azonban még így is sok hercehurcával járhat, különösen, ha bútoraink nem férnek el, vagy nem is illenek új lakásunkba. Mennyivel egyszerűbb lenne egy szépen felújított, bútorozott lakást venni, és csupán egyetlen bőrönddel költözni!

Kiváló lokáció, rendezett társasház

Ilyen lakást persze nem könnyű találni, mi mégis rábukkantunk egyre, méghozzá nem is akármilyen környéken! Az ideális méretű és elosztású lakás ugyanis Ferencvárosban található, a frekventált elhelyezkedésű Boráros tértől egy ugrásra, mégis csendes, nyugodt környezetben.

Az utcai nézetű saroklakás a folyamatosan karbantartott társasház magasföldszintjén helyezkedik el, elég alacsonyan ahhoz, hogy idősek számára is kényelmesen megközelíthető legyen, mégis elég magasan ahhoz, hogy ne lehessen belátni az utcáról.

A társasház anyagi helyzete, lakóközössége rendezett, üzletek sincsenek az épületben, így a lakás különösen csendes és kiválóan alkalmas azok számára, akik munka után egy nagyvárosi oázisba szeretnének hazatérni.

A nyugalmat pedig nemcsak a lakás kiváló elhelyezkedése, hanem az ízlésesen és praktikusan berendezett otthon is garantálja, melynek minden egyes négyzetmétere a tulajdonos kiváló ízlését dicséri.

Sokoldalú elosztás, különnyíló hálószobák

A régebbi építésű házak lakásai között ritkán találni olyat, melynek ideális az elosztása és hálószobái mind külön nyílnak. Ez a 80 nm-es, 3 szobás lakás azonban felújítása során két különnyíló hálószobát kapott, melyek közül az egyikhez saját kádas fürdőszoba, a másikhoz saját zuhanyzó tartozik, a vendégek számára pedig külön kézmosós vendég WC-t alakítottak ki, ami az előszobából nyílik.

Az igazi kuriózum azonban a tágas konyha, mely a nappalival egy nagy dupla szárnyas ajtóval egybenyitható vagy leválasztható, így az amerikai konyha és a külön konyha kedvelői számára is ideális lehet.

A lakás tökéletes lehet egy vagy kétgyermekes családok számára, de az előszobából nyíló zuhanyzós hálószoba vendégszobának is ideális, különös tekintettel arra, hogy beépített széffel is rendelkezik.

Akár befektetésnek is kiváló

A frissen felújított lakás annak is kitűnő választás, aki befektetési lehetőséget keres, hiszen kiadhatóság szempontjából a város egyik legjobb környékén helyezkedik el: közel a belvároshoz, a Duna-parthoz, remek bevásárlási és szórakozási lehetőségek, Fővám-téri csarnok, Bálna, MÜPA és a Nemzeti Színház közelében, hogy csak néhányat említsünk a legfontosabbak közül.

A lakásból a legtöbb egyetem is könnyen elérhető, de az Infoparkban dolgozók közül is sokan keresnek kiadó lakást a környéken. Kiadás céljára azért is ideális, mert felújítására egy fillért sem kell költeni, és az előszoba szekrények, a beépített széf, a konyhabútor a beépített Bosch konyhagépekkel is az ár részét képezik, de a többi berendezési tárgy és bútor is megvásárolható megállapodás alapján, igény szerint.

Teljeskörű felújítás, ízléses berendezés

A lakás felújítása során különös figyelmet fordítottak a minőségi anyagok használatára, így a lakás alsó hőszigetelést és a vizes helyiségek kivételével KAINDL parkettát kapott. Az összes belső ajtó és ablak egyedileg a lakáshoz készült, bejárati ajtaja a piacon elérhető legbiztonságosabb minősítésű. Fűtéséről és melegvíz ellátásáról új kombi cirkó kazán gondoskodik, ami az előszobában és a fürdőszobában padlófűtéssel, a zuhanyzóban falfűtéssel egészül ki.

Minden helyiség álmennyezetbe épített általános világítást, a szobák külön kiépített központi világítást és fényerő szabályzós, távirányítós hangulat világítást is kaptak. A konyha a beépített gépeken (kombinált hűtő, 12 terítékes mosogatógép, kerámia főzőlap, sütő, szagelszívó) kívül kamraszekrénnyel és mosó-szárítógépnek kialakított beépített szekrénnyel is rendelkezik.

Az egész lakás kialakítására az igényesség jellemző, a tulajdonos kitűnő ízlésének köszönhetően egy igazi ékszerdoboz, mely saját célra és befektetésre is ideális.

A cikk megjelenését a hirdetés feladója támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)