Tágas lakások Szegedről 25 millió alatt

Mai válogatásunkba az ország harmadik legnépesebb városából, Szegedről hoztunk ingatlanokat. Olyan lakásokat gyűjtöttünk össze, melyek legalább 2-3 szobával rendelkeznek, így kényelmes családi otthonok, vagy jól kiadható albérletek lehetnek belőlük. Szeged a megyeszékhelyek árait tekintve nem számít drágának, így 25 millió alatt is bőven találunk még három szobás, kellően tágas lakásokat is.

A családok mellett, a befektetőknek is érdemes errefelé nézelődni, hiszen Szeged az egyik legjelentősebb egyetemváros, a következő tanév kezdetére pedig remélhetőleg visszaáll minden a régibe, így rengeteg diák néz majd albérlet után. Jöjjenek a jó kis (pontosabban nagyobb) lakások Szegedről.

Válogatásunk első tagja a belvároshoz közeli Faragó utcában található. A klimatizált lakásban tágas nappali, valamint 2 külön bejáratú félszoba, konyha, kamra és fürdőszoba van, illetve egy kényelmes méretű erkély is kapcsolódik az ingatlanhoz.

Az alábbi lakás Újrókus városrészen, egy 6 lakásos téglaépítésű társasházban található. A lakás 1+3 félszobával rendelkezik és erkély is kapcsolódik hozzá. Az ingatlant bútorozva kínálják eladásra, így akár befektetésnek is jó választás.

A következő lakás Szeged-Felsővárosban található, a Szilléri úton. A lakásban 3 külön nyíló szoba található, valamint nagyobb erkéllyel is rendelkezik.

Szeged-Tarjánban található a következő 76 négyzetméteres lakás, melyben 2+2 félszoba van, az egyikből 3 négyzetméteres erkély nyílik. Minden szoba klímás, ezen kívül riasztórendszert is kiépítettek.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)