Furcsaságukban is nagyszerűek!

Különleges, furcsa, szép megoldásokat találtunk, de hogyan is lehet mindezt egyben? Megépítettünk egy képzeletbeli házat, ami  a maga módján egyedi, meghökkentő és luxus minőségű is. A konyhától, a hálón keresztül a kertre, és a medencés kialakításokra is figyeltünk összeállításunkban.

Stílusos luxus ingatlanokra lettünk figyelmesek, amelyekből szokatlan, de szemet gyönyörködtető helyiségeket emeltünk ki. A gyűjtemény ingatlanjai nem csak Budapestről származnak, hanem Magyarország kisebb-nagyobb más területeiről is. Az árak pedig 60- 250 millió között ingadoznak.

Kezdjük a belső terekkel!

Az alábbi széphalmi családi ház óriás ablakai biztosítják a napsugarak ragyogását a tágas terekben. A szinteket átszelő kandalló nyújtja a meleget és egy hangulatosabb otthont varázsol. A barna szín és a tégla dominál az ingatlan különböző részeiben. Az emeleti ablakok formájuk szokatlanságával is bekerülnek a kivételes elképzelések sorába.

A II. kerületi házról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Budapesti családi házak

Nézzünk egy ritka konyhát is, ahol az étkezőasztal elkeríthető egy elhúzható ajtóval. Letisztultsága és dizájnja előrevetíti, hogy milyen is lehet az ingatlan többi része. Az egyedi lakberendezési ötleteket feldobja a tetőtéri erkély lélegzetelállító panorámája is, a környező erdőket és Budapestet is nagyon jól látni.

További képekért kattints a fotóra!

Budapest Pálvölgy

Nem szabad kihagyni a kikapcsolódási helyet sem. Játék, sport és pihenés, mindezt egy helyen! A badacsonytomaji ház kivételes kialakítása során erre is nagy hangsúlyt fektettek.  Eladásra vár az exkluzív ház melletti illetve feletti nagy hektáros birtok és boros pincészet is. A 6 szobás házhoz tartozó birtokról Badacsony legszebb, 180 fokos panorámáját látni,  irányára 180 millió forint.

További képet az ingatlanról a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

eladó ingatlanok

Fél lábbal kint

Félig bent maradva egy belső medencés elképzelést mutatunk, amely egzotikus, tengerparti hangulatot kínál. A tematikus ötletek a lakás többi részét is jellemzik: keleti kultúrát jellemző vagy archaikus lakberendezési kellékek, sőt a modern amerikai stílus is mind megtalálható a 7 szobás házban. A Feng-sui útmutatásai alapján tervezett 2 szintes luxus ingatlan borospincével, meditációs szobával, jacuzzival és szaunával is büszkélkedik.

További képeket a luxus családi házról a fotóra kattintva láthatsz!

eladó luxus ingatlan

Kerti, medencés elképzelés

Páratlan termálvizes fürdős házat találtunk Jászárokszállás központjában. Az exkluzív ingatlan, amerikai nagypolgári stílusba öltözött és kivételes dizájnba varázsolta medencéjét és napozószigetét is. A házban található hatalmas üvegfelületek lehetővé teszik a természetes fényt és a kertre való kilátást. Mindemellett a közeli Mátra is sok kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden évszakban.

A luxus ingatlanról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

stílusos eladó ház

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)