Vállalható kis lakások a budapesti lakóparkokban

A nagy budapesti lakóparkok is kínálhatnak kis lakásokat. A színvonal és a hangulat nem változik. Budapest lakóparki lakáskínálatát nézegetve találtunk pár igen egyedi darabot. Mutatunk néhány kicsi, de igényes ingatlant!

A lakóparki ingatlanok nem csak a modern berendezés miatt népszerűek, hanem a vele járó különféle szolgáltatásoktól és lehetőségektől is. Általában kínálnak szabadtéri edzőparkot, futópályát és játszóteret. Legtöbbjük olyan csomópontokon található, ahol tökéletes közlekedési lehetőségek vannak.

Lássunk néhány jó példát!

A Metrodom City Home  modern városnegyedet alakított ki a IX. kerületben. Zöld övezetei zárt parkot ajándékoznak az ott lakóknak, e mellett játszótér is készült. Az alábbi 28 m2-es lakás berendezése korszerű, sok minden az egyéni igényekhez alakítható.

A színes városnegyedről még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

IX. kerületi lakások

A Simona Ház 2- ütemében épül a következő, 29 nm-es otthon. Kiváló a helykihasználása,tökéletes beruházás, hiszen kulcsrakész, bútorozott, Budapest nagy egyetemei a szomszédságában találhatók, így könnyen kiadható hosszú távra.

További képekért kattints a fotóra!

lakóparki lakások

A Corner 21 lakópark földszinti lakásai kertkapcsolatosak, az emeleti lakások pedig nagy terasszal rendelkeznek. Az alábbi XIII. kerületi lakás 31 nm-es, de attól függetlenül tágas és világos is. Minőségi, modern lakberendezéssel is büszkélkedhet az új építésű lakás. Az átadás ideje 2019. II. negyedévében várható.

A kiváló elrendezésű lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

lakóparki lakás

A Metrodom Panoráma lakópark lakásai észak-nyugati fekvésűek. A teraszokat gyönyörű zöld növényzet díszíti, a kényelmet az okosotthon rendszer nyújtja. A lakópark közösségi életet, kikapcsolódásra és pihenésre alkalmas teret biztosít az ott lakóknak. Mindezt tetőzi a fitness terem, étterem és kávézók jelenléte is.

További képeket a panorámás lakóparkról a fotóra kattintva láthatsz!

lakóparkok lakásai

Az Árpád hídhoz közeli Young City 2. ütemében fiatalos okosotthonok épülnek. A lakópark multifunkcionális közösségi teret és sportolási lehetőséget is biztosít. Mivel pár méterre van a metrótól, gyorsan bejuthatunk a belvárosba.

 

A XIII. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

XIII. kerületi lakás

Buda déli részén, Lágymányoson épül az Elite Park  lakópark, amely nem csak fiataloknak, első lakásvásárlóknak kínál otthont, hanem családoknak is. Az itt található lakások okosotthon rendszeres megoldásokkal vannak ellátva, az udvaron jól felszerelt játszótér épül.

További képekért kattints a fotóra!

Budafoki úti lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Zelenszkij aláírta: felpörgeti a mozgósítást Ukrajna

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

Félelmetesen nagyot villantott a TV2 - ekkora duplázást rég láttunk

A 15. héten szakadék keletkezett a csatornák közt a nézettségi adatokban.

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Csúszik lefelé forint, vészesen közeleg egy határkő

Rossz hírünk van: egyre közelebb a 400-as szint.

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Az államtól jöttem, és segíteni akarok: rémisztő mondat, de a kibervédelemben most igaz - Klasszis Podcast

Kétféle ember, és kétféle cég van: akit már meghekkeltek, és akit meg fognak. De segíthet ezen a szabályozás? Klasszis podcast.

© 2024 (v2.202102)