Csillagos ötös a budapesti luxuslakás kínálat!

Kis és nagy ingatlanokat is lehet luxuslakásoknak tartani, ezek újszerűek, letisztultak, stílusosak és extrákat is tartalmaznak. A különleges kinézetük mellett az elhelyezkedés is dob ezek összegén, hiszen nem mindegy, hogy a belvárosban, a hegyen, Duna-parton van vagy esetleg a város nem annyira népszerű kerületeiben és helyein. Mutatjuk a TOP5 budapesti luxuslakás gyűjteményt!

Kétszobás és kis konditeremnek is van hely? Mutatjuk hogyan. Az V. kerületi lakás nem csak a Duna-parti közelsége és nívós kinézete miatt nyűgöz le, hanem a színválasztással és extráival is. A kis konditermet  a galériás részen alakították ki. A lakás világos és tágas részeit kiegészítő lakberendezési kellékeivel együtt eladó, ezek az árban is szerepelnek.

További képekért kattints a fotóra!

budapesti eladó lakások

Az V. kerületben egy másik luxuslakást is találtunk, a szobákban különböző színekkel tették hangulatosabbá ezeket a fehér falakat. A színek között megtalálható a kék, sárga, zöld és a bíborvörös is. Újabb színeket a fürdőszoba kiegészítői adna, amik ezek szerint is elkülöníthetők.

A 6 apartmanos ingatlanról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

luxuslakások

Az alábbi V. kerületi lakásban inkább a szemet pihentető színek a dominánsak, a fehér, a babarózsaszín kontraszt hatását a világosabb barna szín adja. A lakásban látható mennyezeti kialakítások nem semmik!

További képekért a kattints a fotóra!

eladó ingatlanok

Budapest népszerű II. kerületében is találtunk egy gyönyörű lakást, ahonnan a Parlamentre nyílik csodás kilátás. Felújításakor minőségi anyagokat is használtak. Kiemelően szép hagyományos stílusú bútorzatokat is találni az otthonban, érdemes megnézni őket.

Az újszerű állapotban levő II. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Budapesti lakáskínálat

Csodás a nappaliban található könyvespolc! A Rózsadombon található lakás ugyancsak a nagy terekről és ezt összekötő lépcsőzetétől is bámulatos, és akkor még nem is beszéltünk a gyerekszobák berendezéséről!

További képekért kattints a fotóra!

Budapesti lakások

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)