Gömb díszek a mennyezeten!

Karácsony már rég lejárt, el is felejtettük, de attól még gömb díszekkel feldobhatjuk otthonunkat. A budapesti lakáskínálatot nézegetve sok olyan ingatlant találtunk, amelyben csodásan mutat ez a gömb dizájn. Észrevettük, hogy leginkább a konyhában szeretik elhelyezni a formás kis csillárokat, de láttunk olyat is, ahol a szobában is csinosan mutatnak. Az otthontérkép.hu oldalán hirdetett otthonokban sok formás, gömb díszítést találtunk. Mutatjuk a legjobbakat!

Itt van ez a krisztinavárosi lakás, ahol az amerikai konyhában egy különleges csillár található, ami alig látható, de mégis formás darab. Nekem például róla már egy cukorka is az eszembe jutott, de lehet, hogy csak azért, mert szeretem az édességet. Szerintem jó ha van valami elgondolkodtató a lakásban!

További képekért kattints a fotóra!

csillár díszek

Újrahasznosítható poharakból összetett csillár? Van ilyen, de talán ez nem az, csak hasonlít rá, a konyhaasztalt mégis kiemeli egyszerűségéből. A világos és ötletes II. kerületi lakás nem a szimpla megoldásokra koncentrált az biztos, hiszen az ingatlanban csupa különleges díszelemeket láthatunk.

Az egyedi lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!  

mennyezeti dísz

A magas falakról lelógó méretes gömb csillárok sem mutatnak rosszul. A nagy hólabda szerű fényforrások szépen kiegészítik a teret, sőt sugarai nem csak a lakás felső szintjét világítják be.

A lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

dísz elemek

Hasonló megoldást láthatunk egy kisebb árkategóriájú lakásban is, csak kisebb változatban. Egyszerűnek látszik a három kisebb méretű csillár, de stílusában és színében is jól passzol a lakáshoz.

További képekért kattints a fotóra!

Budapesti lakások

Egy lapított gömb csillár is a szemünk elé került. Az V. kerületi luxus lakásban nagy hangsúlyt fektettek erre, különböző alakú, színű darabok csüngnek a falakról.

További képekért kattints  a fotóra!

lakás díszek

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)