Fekete dizájnt a lakásba?

Nem kellett sokat kutakodni az otthontérkép.hu-n fellelhető ingatlanok között, hiszen manapság nagy népszerűségnek örvendnek a fekete színű berendezési eszközök. Leginkább a bőr fotelek és a bútorok színeként jelenik meg, ami nem is baj, hiszen egy fekete szőnyeg, vagy ajtó már túl soknak tűnne. A fekete dizájn menő!

Nem kell félni a fekete színű lakberendezéstől, bútordaraboktól. A feketét sokan negatív dologhoz társítják és nem tudják elképzelni a lakásukat fekete kiegészítővel, de a szín előkelőséget sugározhat. A fekete kiegészítőkkel kontrasztos hatásokat érhetünk el, ami feldobja a többi színt, na meg persze ezzel a hangulatot is.

Itt van az V. kerületi luxus lakás, ahol a fekete dizájn elemekre fektették a hangsúlyt. A bútorokon, csilláron, és a padlón is a fekete szín keveredik más színvilággal, nagyon egyedi ötlet a konyha padló zongora billentyű imitálás is. A különleges dizájn elemek mellett a lakás más extrát is tartogat az új lakóknak.

Az ötletes lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

fekete bútorok

A következő, II. kerületi lakásban a nagy méretű bőr kanapék foglalják el a szoba nagy részét, de annál inkább mondhatom, hogy feldobják a szoba hangulatát és még hely is marad. Az alsó szint tökéletes helye lehet baráti vagy családi összejöveteleknek, hiszen a tágas terek megengedik ezt, de a konyha közelsége is nagy segítség lehet nagyobb eseményekkor.

További képekért kattints a fotóra!

lakberendezési ötletek

A fekete falat bevallom én sem tudtam elképzelni, de szerintem itt egy pozitív példa arra, hogy igenis jól mutathat! A lakásban a fehér és fekete szín dominál: bútorok és lépcsők is ezekben láthatók. Nagyon különleges a lakás térhasználata és ennek megtartására fordított ötletek is.

A fekete fehér lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

fekete fehér dizájn

Bátor döntés a fekete konyhabútor, de nem rossz! Az alábbi I. kerületi lakásban ezt bevállalták és az elképzelés nem sült el rosszul. A világosabb színű falakhoz és a padló színéhez is passzol a sötét bútorzat.

További képekért kattints a fotóra!

eladó lakások Budapest

Az alábbi polgári lakás mosdójában és az erkélyen is fekete fehér járólapok láthatók. Egy kis illúzió soha nem árt! A fekete – fehér színek párosítása úgy látszik nagyon jó ötlet, mivel ebben a válogatásban is láttuk, sokan bevállalják.

A 6 szobás budapesti lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

eladó lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Magyarország 2002-2004 közötti miniszterelnökével a Klasszis Klub április 22-ei adásában beszélgettünk.

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

Hibázott a TV2, csattant a bírság

Hibázott a TV2, csattant a bírság

A csatorna túltolta a promóciót egy decemberi adásban.

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

© 2024 (v2.202102)