Fekete dizájnt a lakásba?

Nem kellett sokat kutakodni az otthontérkép.hu-n fellelhető ingatlanok között, hiszen manapság nagy népszerűségnek örvendnek a fekete színű berendezési eszközök. Leginkább a bőr fotelek és a bútorok színeként jelenik meg, ami nem is baj, hiszen egy fekete szőnyeg, vagy ajtó már túl soknak tűnne. A fekete dizájn menő!

Nem kell félni a fekete színű lakberendezéstől, bútordaraboktól. A feketét sokan negatív dologhoz társítják és nem tudják elképzelni a lakásukat fekete kiegészítővel, de a szín előkelőséget sugározhat. A fekete kiegészítőkkel kontrasztos hatásokat érhetünk el, ami feldobja a többi színt, na meg persze ezzel a hangulatot is.

Itt van az V. kerületi luxus lakás, ahol a fekete dizájn elemekre fektették a hangsúlyt. A bútorokon, csilláron, és a padlón is a fekete szín keveredik más színvilággal, nagyon egyedi ötlet a konyha padló zongora billentyű imitálás is. A különleges dizájn elemek mellett a lakás más extrát is tartogat az új lakóknak.

Az ötletes lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

fekete bútorok

A következő, II. kerületi lakásban a nagy méretű bőr kanapék foglalják el a szoba nagy részét, de annál inkább mondhatom, hogy feldobják a szoba hangulatát és még hely is marad. Az alsó szint tökéletes helye lehet baráti vagy családi összejöveteleknek, hiszen a tágas terek megengedik ezt, de a konyha közelsége is nagy segítség lehet nagyobb eseményekkor.

További képekért kattints a fotóra!

lakberendezési ötletek

A fekete falat bevallom én sem tudtam elképzelni, de szerintem itt egy pozitív példa arra, hogy igenis jól mutathat! A lakásban a fehér és fekete szín dominál: bútorok és lépcsők is ezekben láthatók. Nagyon különleges a lakás térhasználata és ennek megtartására fordított ötletek is.

A fekete fehér lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

fekete fehér dizájn

Bátor döntés a fekete konyhabútor, de nem rossz! Az alábbi I. kerületi lakásban ezt bevállalták és az elképzelés nem sült el rosszul. A világosabb színű falakhoz és a padló színéhez is passzol a sötét bútorzat.

További képekért kattints a fotóra!

eladó lakások Budapest

Az alábbi polgári lakás mosdójában és az erkélyen is fekete fehér járólapok láthatók. Egy kis illúzió soha nem árt! A fekete – fehér színek párosítása úgy látszik nagyon jó ötlet, mivel ebben a válogatásban is láttuk, sokan bevállalják.

A 6 szobás budapesti lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

eladó lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Vágyfokozó szuperélelmiszer egészségtudatosaknak

Könnyű termeszteni, finom és felhasználóbarát az itthon is egyre népszerűbb cékla, amely nemcsak afrodiziákum, minden ízében az egészségünket szolgálja.

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

© 2024 (v2.202102)