Fekete dizájnt a lakásba?

Nem kellett sokat kutakodni az otthontérkép.hu-n fellelhető ingatlanok között, hiszen manapság nagy népszerűségnek örvendnek a fekete színű berendezési eszközök. Leginkább a bőr fotelek és a bútorok színeként jelenik meg, ami nem is baj, hiszen egy fekete szőnyeg, vagy ajtó már túl soknak tűnne. A fekete dizájn menő!

Nem kell félni a fekete színű lakberendezéstől, bútordaraboktól. A feketét sokan negatív dologhoz társítják és nem tudják elképzelni a lakásukat fekete kiegészítővel, de a szín előkelőséget sugározhat. A fekete kiegészítőkkel kontrasztos hatásokat érhetünk el, ami feldobja a többi színt, na meg persze ezzel a hangulatot is.

Itt van az V. kerületi luxus lakás, ahol a fekete dizájn elemekre fektették a hangsúlyt. A bútorokon, csilláron, és a padlón is a fekete szín keveredik más színvilággal, nagyon egyedi ötlet a konyha padló zongora billentyű imitálás is. A különleges dizájn elemek mellett a lakás más extrát is tartogat az új lakóknak.

Az ötletes lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

fekete bútorok

A következő, II. kerületi lakásban a nagy méretű bőr kanapék foglalják el a szoba nagy részét, de annál inkább mondhatom, hogy feldobják a szoba hangulatát és még hely is marad. Az alsó szint tökéletes helye lehet baráti vagy családi összejöveteleknek, hiszen a tágas terek megengedik ezt, de a konyha közelsége is nagy segítség lehet nagyobb eseményekkor.

További képekért kattints a fotóra!

lakberendezési ötletek

A fekete falat bevallom én sem tudtam elképzelni, de szerintem itt egy pozitív példa arra, hogy igenis jól mutathat! A lakásban a fehér és fekete szín dominál: bútorok és lépcsők is ezekben láthatók. Nagyon különleges a lakás térhasználata és ennek megtartására fordított ötletek is.

A fekete fehér lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

fekete fehér dizájn

Bátor döntés a fekete konyhabútor, de nem rossz! Az alábbi I. kerületi lakásban ezt bevállalták és az elképzelés nem sült el rosszul. A világosabb színű falakhoz és a padló színéhez is passzol a sötét bútorzat.

További képekért kattints a fotóra!

eladó lakások Budapest

Az alábbi polgári lakás mosdójában és az erkélyen is fekete fehér járólapok láthatók. Egy kis illúzió soha nem árt! A fekete – fehér színek párosítása úgy látszik nagyon jó ötlet, mivel ebben a válogatásban is láttuk, sokan bevállalják.

A 6 szobás budapesti lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

eladó lakások

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)