Új építésű balatoni lakások, amikbe érdemes pénzt fekteni

Egyre jobb a kínálat az épülő vagy nem régen felépült balatoni és környéki lakóingatlanokból. Néhány ezek közül befektetési célra is kiváló választás. Nem árt már most lefoglalni, mert később drágább lesz.

Lotus Residence – Hévíz

A hévízi lakóparkban 9 db hat-lakásos épületet találunk. Hévíz nagy erőssége a többi Balaton környéki településsel szemben, hogy a szezon nemcsak a nyári hónapokra koncentrálódik, hanem gyakorlatilag egész évben pörög a turizmus.  A lakópark a központhoz közel, mégis egy csendes utcában található. Az új építésű ingatlanok legnagyobb előnye, hogy kulcsrakészek, akár azonnal birtokba vehetik őket a leendő tulajdonosaik. Minden ház lifttel felszerelt és minden lakáshoz rengeteg extra tartozik, többek között márványpadló és riasztó is. A beruházó igény szerint bérbeadás menedzsmentet is nyújt az ingatlanokhoz, tehát visszabérli a tulajdonosoktól, és a bérbeadás teljes folyamatát átvállalja, akár garantált hozamért is.

30 m2-es modern lakás – Zamárdi

Zamárdiban, a Balaton-parttól mindössze néhány méterre árulja az egyik ingatlaniroda ezt a 30 m2-es 1,5 szobás tégalakást. Az ingatlan 2017 őszén készült el, tehát az új tulajdonos akár azonnal beköltözhet vagy bérbe is adhatja. A lakáshoz tartozik egy 7,5 m2-es terasz, illetve ha parkolni szeretnénk a zárt közös udvaron erre is van lehetőség. Az ingatlan hirdetési ára 27 millió forint.

zamardi nyaralo

 

Lelle Resort – Balatonlelle

Az OTP Ingatlan Zrt. balatonlellei beruházása keretein belül több mint 150 új lakás fog elkészülni 2018. júniusára. Az egy hektárnyi vízparti területen négy társasházat építenek, amikben a 1,5 szobás lakásoktól egészen a 4 szobás lakásokig még bármilyet választhatunk. Minden lakáshoz erkély fog tartozni, ahonnan kilátás nyílik a Balatonra. A befektetők már 29,8 millió forintért vehetnek ingatlan.

nyaralo balatonlelle

45 m2-es panorámás lakás – Siófok

A Balaton legfelkapottabb településén, Siófokon hirdetik ezt a 45 m2-es, 2 szobás új építésű lakást. A 4 szintes társasházban 53 lakóegység lesz, mindegyik lakáshoz balatoni panoráma társul. A modern megjelenésű ház geotermikus megújuló energiával működtetett hűtő-fűtő gépészeti rendszerrel készül. A leírás alapján több lakás is vásárolható a házban, a földszinti lakások közvetlen kertkapcsolatosak. Az emeletiekhez nagyméretű, egymástól leválasztott erkélyek tartoznak. A hirdetésben szereplő ingatlan 33,4 millió forintba kerül.

siofok nyaralo

Luxuslakás – Balatonfüred

Balatonfüred egyik csendes utcájában, a Balatontól és a sétánytól 200 méterre, közel a vízparthoz, kikötőkhöz találjuk ezt a 76 m2-es, 3 szobás lakást. Az ingatlan egy 1209 m2-es telken fekvő, 5 lakásos téglaépítésű ház földszintjén helyezkedik el. Az “okos” ingatlanhoz 2 terasz is tartozik és mindezért 49 millió forintot kell majd fizetnie az új tulajdonosnak.

nyaralo balatonfured

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

A debreceni reptér bejárása különleges élménynek bizonyult.

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)