80 millió forint felett kezdődik az élet

Elképesztő a kínálat a 80 millió forint környéki árkategóriában: só-, fény- és illatterápiás finn szaunával felszerelt házat és gyönyörű mediterrán rezidenciát is találtunk. Az Otthontérképen ennyi pénzért jelenleg 1200 eladó ingatlan között válogathatunk.

Közel 1200 ház eladó országszerte a 80 és 100 millió forint közötti árkategóriában. Nem meglepő, hogy ezek az ingatlanok jellemzően nem Budapest belső kerületeiben, hanem a nyugodt kertes házas övezetekben (például a XV., XVI., XVIII., XI. kerület egyes részein) találhatóak és persze a vidéki nagyvárosokban (Pécs, Debrecen, Győr, Szeged). 

Az elmúlt évekhez képest szembetűnő, hogy egyre több olyan házat kínálnak, ami nem csak rendkívül igényesen van berendezve a fürdőszobai szaniterektől a többnyire amerikai konyhás nappaliig, hanem a kert is parkosított, rengeteg extrával rendelkezik (szabadtéri grillsütő, jakuzzi, mélygarázs, wellness részleg).

Rákospalotán 82,35 millió forintért hirdetik ezt a 3+4 félszobás, gyönyörű családi házat. A XV. kerület csendes utcájában fekszik, mediterrán stílusú.

Kattints a képre még több fotóért!

A többi között kovácsolt vas, távirányítással működő tolókapu, a nappaliban kandalló, a felső szinten audiokiépítés is szolgálja majd az új lakók kényelmét. Az oldalkerítést bontott tégla díszítő elemek teszik egyedivé.

Kattints a képre még több fotóért!

300 négyzetméteres telek és 20 négyzetméteres terasz is tartozik az ingatlanhoz.

Rákoscsabán, azaz a XVII. kerületben 89 millió forintért eladó ez az 5+3 félszobás luxus családi ház. 

Kattints a képre még több fotóért!

Egyedi megoldások, uszoda, jakuzzi, só-, fény- és illatterápiás finn szauna, parkosított telek, teljesen automatizált, fedett wellness részleg, fűthető úszómedence, terméskő grillező.

Kattints a képre még több fotóért!

Ha ez mind nem elég, soroljuk tovább: a nappaliban carrarai márvány kandalló, automata árnyékoló és garázsajtók, 6 zónás, szintén automatizált locsolórendszer.

A Rupp-hegyen, a Törökbálinti út közelében ez a 3 szobás ikerház fél 85 millióba kerül. Egy panorámás, igényes, belső építész tervei alapján készült villában található, ami 2000-ben épült.

Kattints a képre még több fotóért!

A pinceszinten teremgarázs beálló, kazánház, tároló, az alsó szinten tágas (55 négyzetméteres) nappali étkezővel, konyha, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, felül 2 háló, gardróbszoba és egy sarokkáddal felszerelt fürdőszoba. Van még egy 40 négyzetméteres terasz és 6 négyzetméteres panorámás erkély is. 

Káprázatos.


© 2021 (v2.202102)