Modern konyha dizájn, egy menőbb otthonért!

A konyha nagyon fontos része lehet a lakásnak, de ha még akkor is figyelni kell, ha kevés időt is szeretünk itt eltölteni, Fontos, hogy  ez hogyan is van berendezve és mennyire passzol a lakás többi szegletéhez. Körülnéztünk a budapesti lakáskínálatban és csodás konyha dizájn ötleteket találtunk!

Az alábbi VIII. kerületi lakás konyhájának a kialakításakor újszerű megoldásokat alkalmaztak. A faelemek dominálnak, az ebédlőt pedig nagyon feldobják az égből lógó fényforrások. A fából készült berendezési ötletek a lakás többi szegletében is hangsúlyosak. A fürdőszoba igazán egyedi díszítésű.

További képekért kattints a fotóra!

eladó lakások

A jelenleg Airbnb-ként futó ingatlan magában a berendezésében és színeiben is különleges. Két külön bejáratú lakásról van szó, amelyben hasonló dizájnt alkalmaztak. Az egyik fehér és arany, a másik pedig türkiz és rózsaszín színekben pompázik. A konyhafelszerelés és minden egyéb kellék, ingóság benne van az árban!

A különleges lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Lakáskínálat Budapest

Az ingatlan zöld, csendes környezetben, a villanegyedben található. A felújítás során a minimál stílusra koncentráltak. A nappalitól szinteltolással szépen elkülönítették a konyhát, étkezőt, innen  pedig a teraszra is kiléphetünk, ahol csodás panoráma vár.

További képekért kattints a fotóra!

eladó ingatlanok Budapest

Az új loft stílusú ingatlan teljes bútorzattal eladó. Az amerikai konyhás nappali bámulatos a kis elemeivel. A fehér bútordarabokat nagyon jól kiemeli a téglafal és a szürke árnyalatú kiegészítők. A polcokon sorakoztatott kis növények nagyon szépen feldobják a fehér falat. A konyha és étkező helyisége egy kisebb erkélyre is nyílik.

A IX. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

konyha stílus

Egy másik különlegességet is találtunk Terézvárosban! A műszaki és esztétikai felújításon átesett ingatlanban beépített és gépesített konyhát láthatunk. A lakást nagyon feldobják a gardróbszekrények és a tetőszinten található terasz, amely hangulatos naplementés pillanatoknak lehet a helye.

További képekért kattints a fotóra!

konyha dizájn

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vajon miért nincs rajta Novák Katalin aláírása ezen a nyilatkozaton?

Vajon miért nincs rajta Novák Katalin aláírása ezen a nyilatkozaton?

Született egy határozott nyilatkozat, amiben Közép-Kelet-Európa országainak vezetői határozottan elítélik, hogy Oroszország bekebelezte Ukrajna egy részét. Novák Katalinnak nem szólt senki?

Az ozorai példa – Ha ezt Pipo megérhette volna...

Az ozorai példa – Ha ezt Pipo megérhette volna...

Ha ellátogat egy turista egy faluba – akkor az biztos, hogy falusi turizmus, a szó klasszikus, szakmai értelmében? Nos, nem mindig: a közigazgatásilag községnek minősített települések karaktere, kínálata is teljesen eltérő lehet.

Ezen a repülőn minden dolgozó afroamerikai nő - különleges rasszizmusellenes akció

Ezen a repülőn minden dolgozó afroamerikai nő - különleges rasszizmusellenes akció

Emlékjárat indult Bessie Coleman, az első afroamerikai pilótanő tiszteletére.

Fontos hírek a láthatáron: tovább borul a magyar külkereskedelem?

Fontos hírek a láthatáron: tovább borul a magyar külkereskedelem?

Több statisztikai jelentés várható a következő héten, kiemelkedik közülük az ipari, a kiskereskedelmi, a külkereskedelmi és az idegenforgalmi statisztika.

© 2022 (v2.202102)