Modern konyha dizájn, egy menőbb otthonért!

A konyha nagyon fontos része lehet a lakásnak, de ha még akkor is figyelni kell, ha kevés időt is szeretünk itt eltölteni, Fontos, hogy  ez hogyan is van berendezve és mennyire passzol a lakás többi szegletéhez. Körülnéztünk a budapesti lakáskínálatban és csodás konyha dizájn ötleteket találtunk!

Az alábbi VIII. kerületi lakás konyhájának a kialakításakor újszerű megoldásokat alkalmaztak. A faelemek dominálnak, az ebédlőt pedig nagyon feldobják az égből lógó fényforrások. A fából készült berendezési ötletek a lakás többi szegletében is hangsúlyosak. A fürdőszoba igazán egyedi díszítésű.

További képekért kattints a fotóra!

eladó lakások

A jelenleg Airbnb-ként futó ingatlan magában a berendezésében és színeiben is különleges. Két külön bejáratú lakásról van szó, amelyben hasonló dizájnt alkalmaztak. Az egyik fehér és arany, a másik pedig türkiz és rózsaszín színekben pompázik. A konyhafelszerelés és minden egyéb kellék, ingóság benne van az árban!

A különleges lakásról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

Lakáskínálat Budapest

Az ingatlan zöld, csendes környezetben, a villanegyedben található. A felújítás során a minimál stílusra koncentráltak. A nappalitól szinteltolással szépen elkülönítették a konyhát, étkezőt, innen  pedig a teraszra is kiléphetünk, ahol csodás panoráma vár.

További képekért kattints a fotóra!

eladó ingatlanok Budapest

Az új loft stílusú ingatlan teljes bútorzattal eladó. Az amerikai konyhás nappali bámulatos a kis elemeivel. A fehér bútordarabokat nagyon jól kiemeli a téglafal és a szürke árnyalatú kiegészítők. A polcokon sorakoztatott kis növények nagyon szépen feldobják a fehér falat. A konyha és étkező helyisége egy kisebb erkélyre is nyílik.

A IX. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

konyha stílus

Egy másik különlegességet is találtunk Terézvárosban! A műszaki és esztétikai felújításon átesett ingatlanban beépített és gépesített konyhát láthatunk. A lakást nagyon feldobják a gardróbszekrények és a tetőszinten található terasz, amely hangulatos naplementés pillanatoknak lehet a helye.

További képekért kattints a fotóra!

konyha dizájn

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)