Formás kis nyaralók országszerte!

Sokszor kiszabadulnánk a friss levegőre, messze a város zajától és csak pihenni egy pár napig, egy csendes környezetben. Az ingatlanpiacon sok nyaraló várja az új pihenni vágyó lakóit. A otthontérkép.hu oldalon böngészve, a kínálatok között rátaláltunk néhány igazán kis formás nyaralóra. A maximális összeg, ameddig elmentünk az  35 millió forint volt.

Kezdjük is válogatásunk legolcsóbb darabjával. Az ingatlan Fehérvárcsurgó üdülő övezetében található, amihez egy nagy telek, borospince és egy terasz is tartozik. A ház különböző bútorzata keveri a hagyományos és a modern stílust.

A formás nyaralóról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!eladó ingatlan

Nekem a következő házról egy görög, vagy olasz tengerparti ház jut eszembe. A lapos tető és ezen levő terasz nagyon sok lehetőséget nyújt, kis kertnek, napozó területnek vagy akár romantikus pillanatoknak adhat helyet.

További képekért kattints a fotóra!

Balatonfüredi nyaraló

A következő ingatlan Balatonmáriafürdőn kelleti magát. Két generációs családoknak ideális, sőt befektetésnek is igazán jó üzlet lehet. Az ingatlan rendezett, kellemes kinézete a belsejére is jellemző. A színvilágát illetően is hasonló árnyalatokat használtak a belső terek kialakításakor.

További képekért kattints a fotóra!

eladó nyaraló

A már kissé drágább nyaraló Alsóörsön található, egy igazi hagyományokat örző ingatlanról van szó. Az egyedi darab belső színtereiben hagyományos a bútorzat és a kellékek is. Az alsóörsi strand 1 km-re van a háztól, ami máris egy előnyt jelenthet.

A nyaraló belső részeiről képeket a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

hagyományos nyaraló

A 36 millióhöz közelítve egy csodás panorámás nyaralót mutatnák, ami Murarátkán található. A háztól csak 1 km távolságra van a muraszmenyei horgászparadicsom, sőt a közelben egy termálfürdő is nyugodt pillanatokat szerezhet.

További képekért kattints a fotóra!

eladó ingatlan

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)