A hét legmenőbb ingatlanjai

Az Otthontérkép heti sorozatában összegyűjtöttük a hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Eklektika a Rózsadomb alsó peremén

A II. kerületben, a Buday László utcában találjuk ezt a 84 m2-es, 3 szobás felújított lakást, amit egy magánszemély hirdet. A lakás 5 éve teljes felújításon esett át, így akár azonnal költözhető. Az ingatlannak egyedi stílusa és kisugárzása van, ötvözi a ház eredeti arculatát modern bútorokkal és műszaki cikkekkel. Az új tulajdonosnak érdemes lehet ajánlatot tenni a berendezés egy részére is. Az ingatlan 60,9 millió forintba kerül, ami 725 ezer forint/m2.

lakás rózsadomb

Nagyágyú Szentendrén

Szentendrén hirdetnek egy igazán különleges ingatlant, a leírás alapján a penthouse-t az „Év Lakberendezője” 2015-ben újította fel, az eredmény magáért beszél. A lakás adatlapján az első néhány kép alapján nehéz volt eldönteni, hogy egy ügyes grafikus által megrajzolt látványtervekről, vagy valódi képekről van szó. A 119 m2-es, 3,5 szobás lakásból csodás panoráma nyílik a budai hegyekre. Az ingatlan 66 millió forintba kerül.

szentendre lakás

Kertvárosi lakás Zuglóban

A XIV. kerületben a Szugló utcában, kertvárosi környezetben, 9 lakásos, nagy kertes társasházban eladó egy 67 m2-es újszerű lakás. Az 1+2 szobás kertre néző, belső kétszintes lakáshoz rengeteg extra tartozik, többek között a teljes ingatlan klimatizált, távfelügyeletes riasztóval ellátott és két gardrób található benne. Az ingatlant 49,9 millió forintért hirdetik.

terasz

Felújított lakás Újlipótvárosban

A XIII. kerületben, a Hegedűs Gyula és Balzac utca sarkán találjuk ezt a 68 m2, 2+1 szobás lakást. Az ingatlan egy 40 lakásos, 1930-as években épült liftes társasház első emeletén található. A csodásan felújított, klimatizált lakást 56,9 millió forintért lehet birtokba venni.

13. kerület ingatlan

Kedves lakás a Stefánia úton

Zugló frekventált részén, a Stefánia úton, kiváló közlekedés mellett, tulajdonostól eladó egy 3. emeleti, 40 m2-es, 1,5 szobás teljes körűen felújítot, azonnal költözhető, erkélyes lakás. Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedési szempontból abszolút ideális, 5 percnyire található a Puskás Ferenc Stadion metrómegállótól és az 1-es villamos megállója is sétatávolságra van. A lakásért 25,2 millió forintot kér a hirdető.

zugló eladó lakás

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha panel, akkor hamar megy

Ha panel, akkor hamar megy

Három hónapon belül gazdára találnak a panellakások.

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Váltanak a gyorséttermek, jönnek az egyenadagok

Mérnöki pontossággal fognak készülni a gyorséttermi ételek.

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

© 2024 (v2.202102)