Otthonszépítő tippek karantén idejére

A kényszerű otthonmaradás bizony nem könnyű senkinek, azonban muszáj a pozitív dolgokra koncentrálni, ilyen például a megnövekedett szabadidő, amit otthonunkba zárva akár a lakás kicsinosítására is fordíthatunk. Otthonszépítő tippek következnek.


Mutatunk néhány olyan ötletet, amit mi magunk is meg tudunk oldani a lakásba zárva. Beszerezhetünk néhány apróságot is hozzá, de ebben az esetben mindenképpen a házhoz szállítást válasszuk hiszen, ha nem muszáj ne hagyjuk el otthonunkat.

Szortírozzunk!

Érthető, ha a rohanó hétköznapokban nem volt időnk arra, hogy átválogassuk a felhalmozódott holmikat a konyhában, vagy éppen a nappaliban. Most azonban megtehetjük, és ha jól csináljuk, akkor sok helyet fel is szabadíthatunk, ami jól jöhet még, ha sokáig kell otthon lennünk.

Forrás: https://hu.pinterest.com/

Rendezzük át!

Ha eddig nem untuk még a nappalit, az elkövetkezendő hetekben biztos meg fogjuk unni… Toljuk el a bútorokat, pakoljuk át a polcokat, kísérletezzünk…

További képekért kattints a fotóra!

 Régi bútorok felújítása

Egy új konyhabútor meglehetősen drága, azonban egy doboz bútorfestékkel vagy krétafestékkel csodás eredményt érhetünk el. A siker kulcsa az alapos csiszolás, előkészítés, azaz a türelem és persze a dupla rétegezés. Nem csak a nagyobb bútorokat, hanem akár egy régi asztalt, székeket vagy kisebb kiegészítőket is újjávarázsolhatunk.

Forrás: https://hu.pinterest.com

 Festés

Nem mondjuk,  hogy most kell átfesteni az egész lakást, de egy fal kifestése nem olyan nagy munka és rengeteget dob a helyiségen. Itt van például ez a Nagymező utcai lakás, ahol a nappali főfalát festették kékre.

Erkély felújítás/ kertrendezés

Nagyobb értéke van most egy erkélynek vagy egy kis kertnek, mint valaha. Apróbb kiegészítőkkel, mint egy fényfűzérrel, textilekkel érdemes próbálkozni, vagy kis bútorok elhelyezésével is nagy változást érhetünk el. Erről bővebben egy korábbi cikkünkben irtunk.

További képekért kattints a fotóra!

Ha pedig teljesen új otthonra vágysz, nézz szét kínálatunkban!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)