Egyedi gyerekszoba ötletek kis méretben!

A gyerekek mindig megálmodják szobáikat és a szülők is próbálják az elképzeléseket megvalósítani lehetőségeikhez mérten. Budapesten is körülnéztünk és találtunk néhány igazán szép elképzelést.

A gyerekszobák berendezésekor nagyon sok kelléket felhasználhatunk: képek, rajzok, díszpárnák, szőnyegek, sátrak, fényforrások, de kisebb-nagyobb játékokat is kibiggyeszthetünk díszítő elemként. Gyerekszoba ötletek mindig jól fognak! A külföldi berendezési ötletek sem semmik!

gyerekszoba berendezés fiú gyerekszoba

Magyarországi lakásokban is találni néhány igazán pofás ötletet!

Az alábbi IV. kerületi lakás gyerekszobájában a párnák dominálnak különböző formákban és díszítő elemmel. A fiú szobában is hasonló megoldásokat figyelhetünk meg. Családoknak ideális lehet, hiszen nagyon jó infrastruktúra jellemzi, közelben vannak bevásárlóközpontok, iskolák, óvodák, és egy sportközpont is.

További infókért kattints a fotóra!

eladó lakások

A következő lakás Újlipótváros közkedvelt részén található, a Duna és a Szent István park közelében. A 4 éve felújított lakás egy csendes társasház része és remek elosztású. Az azonnal költözhető ingatlan gyerekszobája egy igazán fiús szoba, színeiben és kiegészítő elemeiben is ez látható. Az ágy alsó része például nagyon jó hely lehet tárolásra és még helytakarékos megoldásnak is számít! Az égből szálló repülő is izgalmas elgondolás.

A XIII. kerületi lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthet meg!

eladó ingatlanok

A VI. kerületi lakás csodás helyen található, az Opera és a Bazilika között, amelyekre kilátása is van. A gyerekszobában az emeletes ágy mellett felfüggesztett rajzok nagyon feldobják a kuckót és persze a kis gömb fények sem maradhattak el!

További képekért kattints a fotóra!

gyerekszoba ötlet

Ebben a XIV. kerületi lakásban egy 6 nm-es gyerekszoba található, amelyben az emeletes ágy nagyon sok teret spórol és még mókás is lehet a gyerekeknek. A 2010-ben felújított lakás gyerekszobája egyszerű és mégis ízléses, fiatalos. Nagyon ötletes apró elemeket figyelhetünk meg, ezek között nagyon sok a kézzel készített díszelem.

A gyerekszobára kattintva még több fotót láthatsz!

budapesti ingatlanok

Jöjjön most ez a II. kerületi lakás, amely kellemes, nyugodt környéken található. Felújításakor minimál stílust alkalmaztak, a méretes ablakok pedig nagyon világossá teszik ezt. Olyan kisgyermekes családoknak ajánlják, akik egy csendes hegyoldalas környéken szeretnének élni és egy újszerű otthonban képzelik el jövőjüket.

További képekért kattints a fotóra!

lakberendezési ötletek

A külföldi képek forrása: https://hu.pinterest.com/

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)