Babaházakba csöppentünk?

Kiskorunkban arra vágytunk, hogy babaházunk legyen. Mármint a lányok. Tökéletesen elképzeltük kinézetét, minden egyes szegletét, színvilágát, díszítő elemeit, szereplőit. Nos körülnéztünk Budapest ingatlankínálata között és 5 olyan házra került a választásunk, amelyek tényleg olyanok mintha tökéletes álom babaházakat néznénk.

Félreértés ne essék, persze a bámulatos kinézetért egy 100 -300 millió forint kategóriát lőttünk be, tehát ha vásárlásra adja a fejét az ember, akkor jó mélyen bele kell nyúlni a pénztárcájába. A lakások belsejének megtervezésekor minden részletre odafigyeltek, ezért is annyira kivételes darabok.

Ettől a pálvölgyi lakástól eláll a szavam! A családi ház minden egyes tere olyan mintha csak álmodnánk, nem mernék semmit sem megmozdítani, hiszen olyan mintha mindennek meg lenne a helye és ott van jól ahol van. Persze ez azért van, mert belsőépítészt vetettek be. A kivételes, modern stílusú darab helyiségeiben minőségi anyagú berendezés található, sok üveg felületet is használtak, így még világosabb és hangulatosabb terek születtek.

A modern budapesti családi házról még több képet a fotóra kattintva láthatsz!

luxus családi házak

Az alábbi XII. kerületi ingatlan három lakószintes, a tetőerkélyről egy csodás panoráma nyílik a Budai várnegyedre. Világos színekben tündököl, ezzel még derűsebb a hangulat is. Luxus szintre való felújításon esett át, esztétikai, műszaki és gépészeti szempontból is.

További képekért kattints a fotóra!

Budapest ingatlankínálata

Igényesen újították fel ezt a XI. kerületi ikerházat is. Fiatalos tereihez sokat ad a kék és a piros szín. Nagyon különleges fali díszeket figyelhetünk meg, amik nem ütnek el a modern elemektől, hanem feldobják a szobát és egyedivé teszik.

A felújított házról még több képet a fotüra kattintva tekinthetsz meg!

Kelenvölgyi kínálat

Egy istenhegyi csodára is rátaláltam. A sorház szélső ingatlanja teljeskörűen felújított, három szintes, ahol 4 háló, 3 fürdő, 2 konyha és egy tágas nappali is készült. Nem apró, 350 nm-es a telek, a kert gondozott és grillezésre alkalmas.

További képekért kattints a nappalira!

Istenhegyi ház

A babaházban azért elfér egy kis szauna és belső medence is. Az alábbi II. kerületi impozáns családi ház érdekes berendezési kellékeket tartalmaz, itt gondolok a szobrokra, fényforrásokra és még sorolhatnám. Igazán kivételes, méretes tárgyakat, bútorokat találni! Nézd meg te is!

A nem mindennapi villáról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

budapesti kínálat

 


© 2021 (v2.202102)