Hogyne lehetne szuper házat venni a Balatonnál 30 millió alatt!

Rengeteg kapásunk volt, amikor rákerestünk a 30 millió forintnál olcsóbb házakra a Balaton környékén. Egzotikus növényekkel tűzdelt díszkertet, hatalmas, üvegezett télikertet és gyönyörű örökpanorámákat is mutatunk!

Magunk is meglepődtünk, de tucatjával találtunk olyan családi házakat a Balaton környéki településeken, amelyek igen jó állapotban vannak, és vételáruk nem éri el a 30 millió forintot.

Révfülöpön, Siófokon, Balatonedréden, Balatonfüreden, Balatonalmádiban, de Keszthelyen is válogathatunk. Egy ilyen házat akár nyaralóként is hasznosíthatunk májustól augusztusig, azaz szép summára tehetünk szert, ha kiadjuk. Az év többi részében pedig nyugodt, gyönyörű környezetben élhetünk. 

Mutatjuk, mire is gondolunk!

Balatonendréden 29,9 millió forintos áron hirdetik ezt a 150 négyzetméteres felújított családi házat 1450 négyzetméteres telken. Elvehetetlen panoráma a Balatonra, enyhén lejtős telek, 3 szint, egzotikus növényekkel teletűzdelt, trópusi jelleggel bíró pihenő díszkert, medence. 

Kattints a képre még több fotóért!

A ház alsó, 100 négyzetméteres szintjén egy hatalmas, körbeüvegezett, dupla fűtéssel ellátott télikert található, de bársarok és 37 négyzetméteres terasz is van. 

Kattints a képre még több fotóért!

Gyönyörű, számtalan extrával felszerelt ház.

Révfülöpön 26 millióért árulják ezt az 5 + 2 félszobás, 157 négyzetméteres családi házat. 

Kattints a képre még több fotóért!

Lakóövezeti, így állandó otthonnak, de nyaralónak is alkalmas, 2 fürdőszobás, nagy teraszos, szerkezetileg kifogástalan állapotú. Az emeleti szobákból balatoni panoráma nyílik.

Kattints a képre még több fotóért!

A 650 négyzetméteres telek szépen parkosított, a melléképületben aknás garázs. 500 méteren belül strand, élelmiszerbolt, fodrász, posta, étterem, masszázs és orvosi rendelő is van.

Siófokon 22,9 millió forint az irányára ennek a 83 négyzetméteres háznak. 1970-ben épült, a Kiliti városrész egyik csendes, nyugodt utcájában helyezkedik el egy 430 négyzetméteres telken. 

Kattints a képre még több fotóért!

Hatalmas nappali, 3 szoba, nagyméretű konyha-étkező, nemrégiben teljesen újjá épített belső tér (nyílászárók, vezetékek, burkolatok, falak, fűtés).

 A ház mellett van egy garázzsá alakítható közel 20 négyzetméteres melléképület, de egy további 8 négyzetméteres épületrész és egy 7,5 négyzetméteres pince is segíti a tárolást, pakolást.

Kattints a képre még több fotóért!

Buszmegálló 150, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek 500 méteren belül. 


© 2024 (v2.202102)