Merész színválasztás, talán sok?

Kihívóbb, élénk színek? Bármit választhatunk lakásunkba, de azért először azt tisztázni kell, hogy a falak színével akarjuk a hangulatot feldobni, vagy a lakberendezési kellékekkel. Nem mindegy, és nagy erőfeszítést és utánajárást követel az, hogy minden stimmeljen kinézetileg az otthonunkban.

Én személy szerint azért a visszafogottabb színvilágot szeretem és inkább egy-egy kiemelkedő színű lakberendezési kellékkel dobom fel a tereket, de ez mindenkinek a maga stílusa és elképzelése. Csak semmi ítélkezés.

Körülnéztünk az otthontérkép.hu oldal ingatlanjai között és rátaláltunk néhány igazán különleges színekben tündöklő otthonra. Nézd csak!

Debrecen belvárosában levő 4 szobás lakás pompázik a színektől. A falakon leginkább a zöld dominál, de a rózsaszín falat is láthatunk egy másik szobában. A kiegészítők beszerzésekor is inkább az erősebb színekkel játszottak, elég ha a két babzsákra nézünk. A képre kattintva még több fotót tekinthetsz meg a lakásról, sőt a rózsaszín árnyalatú helyiséget is megcsodálhatod.

élénk színek

Itt van ez a kékben úszó tatabányai családi ház is, aminek külső burkolata piros. Az ingatlan lakberendezési eszközein is látható a piros szín, sőt egy szoba erejéig a rózsaszín szoba fal is megtalálható. A mediterrán stílusú családi ház hátsó teraszához tartozik egy szép kerti tó is. Érdemes további képeket nézegetni az ingatlanról. 

eladó családi ház

A piros árnyalata belső terekben is jól mutat, ahogy látni lehet ebben a XIX. kerületi lakásban is. Valahogy ebben is megjelent a zöld fal, de szépen hangsúlyozza a fehér bútordarabokat. A szívemet legjobban a tetőtéri szoba lopta el. A stílusos 4 szobás lakásról még több kéept a fotóra kattintva tekinthet meg!

eladó lakás

Az V. kerületi lakás szépen felújított, nagyon kellemes a szemnek. A három szobát, három színben láthatuk: sárga, zöld és fehér. Az otthon igazán érdekes, abból a szempontból, hogy a falakon lógó méretes képek turisztikai célpontokat jelölnek. A stílusos lakásról még több képet a fotóra kattintva tekinthetsz meg!

lakberendezés

 

 

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

© 2024 (v2.202102)