Gyorsan fogynak az energiatakarékos lakások, pláne, ha terasz is van hozzájuk!

Régóta megfigyelhető tendencia, hogy az energiatakarékos lakásokra nagyobb az érdeklődés, ami most a Zöld Hitel lehetőségével még inkább felerősödött. A járvány ugyanakkor a teraszos, erkélyes lakásokat tette még a korábbinál is népszerűbbé. Mai cikkünkben egy olyan beruházást mutatunk, ahol a lakások rezsije nemcsak, hogy szinte nulla, de minden lakáshoz kapcsolódik erkély vagy terasz, sőt néhány nagy teraszos, penthouse lakás is helyet kapott.

És ez még nem minden. Debrecen Homokkertben, a belváros és a kertváros határán épülő Homokkert lakóparkban, öt kisebb épület alkot majd egy családias, kis lakóközösséget. Az építkezés nemrég indult, de a lakások várhatóan már az év végén költözhetőek lesznek. Az érdeklődés már most nagyon nagy a lakások iránt, így érdemes mielőbb lépni, hiszen idén még nagyon kedvező, induló árakon vásárolhatók meg a lakások.

A beruházás tehát Debrecen népszerű, kertvárosias részén valósul meg, amelynek előnye, hogy csendes, nyugodt környék, mégis mindössze 2 km-re van a Főtértől. Közlekedési kapcsolatai kiválóak, ugyanis a vasútállomáshoz és a 4-es főúthoz is rendkívül közel épül a lakópark, ahonnan villamossal a belváros, a Nagyerdő és az egyetem is könnyen megközelíthető, a helyijáratos busz megállója pedig mindössze 2 perc sétára van. Ezen kívül a bevásárlási lehetőség sincs messze, hiszen mindössze 5 perces autózással elérhető a Mikepércsi úti Tesco vagy a Spar.

A lakások ráadásul rendkívül energiatakarékosak lesznek, ugyanis a kellemes hőmérsékletet hőszivattyú biztosítja mennyezet hűtésen-fűtésen keresztül, és az épületek energiaellátását a tetőn elhelyezett napelemek is segítik.

A Homokkert lakóparkban lakást vásárolni azért is jó választás, mert a mindössze 47 lakás 5 épületben valósul meg, így 3 db 8 lakásos, 1 db 9 lakásos és 1 db 14 lakásos épül, aminek köszönhetően várhatóan egy összetartó, kis lakóközösség fog születni.

Az épületekben az egyszobás garzonoktól a legfelső szinteken elhelyezkedő, tágas penthouse lakásokig mindenféle lakásméret megtalálható, így bárki megtalálhatja a számára ideális ingatlant. A lakások tervezésénél az is fontos szempont volt, hogy a lakások nagy része CSOK-kal is megvásárolható, családok számára ideális legyen.

Ugyanakkor Debrecen egyetemi város és az ország második legnépesebb, valamint az elmúlt években legdinamikusabban fejlődő városa, így befektetésként is érdemes itt lakást vásárolni. Ahogy azonban már említettük, a beruházás kiváló elhelyezkedése és többi pozitív tulajdonsága miatt, már most igen nagy az érdeklődés, ezért érdemes sietnie annak, aki értékálló lakást szeretne vásárolni Debrecenben, most még kedvező áron.

A cikk megjelenését a Homokkert lakópark értékesítője, a Duna House támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

A vállalat azt mondja, a fejlesztésnek semmi köze az extra késések kiküszöböléséhez.

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Hirtelen új beruházások mellett döntöttek.

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

© 2024 (v2.202102)