Édes kis nyaralók a Velencei-tó környékén 

Nem járnak az égben az árak, rengetegféle kikapcsolódási lehetőség van, jók a strandok és cukik a környékbeli települések. Megfizethető és jó állapotú eladó nyaralókat kerestünk a Velencei-tó környékén. 

A környék ismerői közül sokan azt vallják, hogy a Velencei-tó bizony jobb hely, mint a Balaton. Akár egy délutánra is érdemes leugrani a fővárosból, rengeteg a szépen kiépített strand, messze nem olyan drága étterembe menni vagy éppen betolni egy lángost, hamburgert, palacsintát, mint a magyar tengernél. 

És a környékbeli települések tele vannak cuki, jó állapotú, sőt, akár panorámás hétvégi házakkal is, ahol egészen a nagy hidegek beálltáig szuperül lehet kerti partizni, sütögetni, baráti bulikat rendezni.

Ráadásul errefelé a nyaralók abszolút megfizethetőek – érvelnek a Velencei-tó-pártiak. 

Megnéztük mi is, hogy milyen széles az eladó hétvégi házak kínálata most a tó környékén, és mutatunk néhány megfontolandó ajánlatot.

Sukorón 17 millió forintért kínálják ezt a tök jó állapotban lévő 70 négyzetméteres, kétszintes panorámás hétvégi házat aszfaltos úton, jól megközelíthető helyen, fúrt kúttal és villannyal ellátott telken.


Kattints a képre még több fotóért! 

Fa ajtók és hőszigetelt ablakok, cserépkályha örökpanorámás, szépen rendben tartott kert is szolgálja majd a kertészkedést, nyugalmat kedvelő új tulajdonosok kényelmét.

Kattints a képre még több fotóért! 

Könnyen elérhető az autópálya, és a buszmegálló is csupán 5 percnyire található. 

Gárdonyban 1 + 3 félszoba eladó medencés, 547 négyzetméteres telken 22,5 millió forintért. 

Kattints a képre még több fotóért!

A kétszintes ingatlan 90 négyzetméter alapterületű, 1994-ben épült téglából egy összközműves saroktelken. Szerkezetileg, gépészetileg jó állapotú,  de esztétikai felújítást igényel. 

Kattints a képre még több fotóért!

Van pince, térkövezett kocsibeálló, parkosított kert és kút is.

Kattints a képre még több fotóért!

Ráadásul mindez az agárdi parkerdő közelében, ahol rengeteg a szabadidős lehetőség: teniszpályák, erdei futópálya, kültéri fitneszgépek, játszótér. Hogy a Velencei-tóról ne is beszéljünk.

13,9 millió forintért árulják ezt a velencei 43 négyzetméteres, 3 szobás nyaralót közel a tóparthoz és a vasúthoz is. 

Helyiségei: fedett terasz, nappali-étkező, főzőfülke, fürdőszoba, háló és egy nagyméretű szoba.


Kattints a képre még több fotóért!

Az udvar 233 négyzetméteres, rendezett, igényesen körbekerített. A telek összközműves.


© 2021 (v150.202005)