Nyárzáró a tóparton: idén ezek voltak a legmenőbb nyaralók!

Hivatalosan most, szombaton ér véget az idei nyár, mi pedig búcsúzóul elhoztuk a szezon legmenőbb nyaralóit. Bámulatosak…

Bár mindig azt reméljük egyelőre csak a naptár szerint, de e hét végével elérkezünk az utolsó nyári hétvégéhez. Jön is kedden 10 foknyi lehűlés – brrr. Bár ezt a hidegfrontot követően azt jósolják, hogy még néhány hétig élvezhetjük a napsütést. Mi viszont nem bíztuk a véletlenre és – a nyár búcsúztatásaként  – összegyűjtöttük a legmenőbb nyaralókat, természetesen kedvenc tavaink partjáról.

Ez a gyönyörű villa a Balaton északi partjának Keszthely felőli csücskén, Gyenesdiáson található, mely Hévíztől is csupán 8 km-re helyezkedik el.  Az 5 szobás házhoz egy hatalmas méretű napfényes terasz, valamint úszómedence is tartozik.


Zamárdiban, a Kőhegyen találtuk ezt a csodás panorámával rendelkező házat. A hatalmas, e luxuskategóriában természetesen fűthető, medencéből és a hozzá tartozó napozó teraszokról egyaránt lélegzetelállító panoráma nyílik a Balatonra. A házban összesen 5 szoba és három fürdőszoba található, a parkosított kertben pedig 3 db fedett autóbeálló és egy pazar grillezőhely lett kialakítva.


Visszakanyarodva az északi partra, a fővároshoz közelebb, Balatonalmádiban találtuk ezt a hatalmas villát, mely hat szobával, négy fürdőszobával rendelkezik. A ház környezetét szépen gondozott fák, bokrok teszik kellemessé, ezt pedig tovább fokozza a tágas terasz és persze a medence. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a város forgalmától elzárt helyen épült, ahonnan a strand mégis 2 perc alatt elérhető.

Tihany egyik legszebb részén, Cserhegyen épült ez a balatoni panorámás kúria. Az ingatlan felújítása és átépítése során megtartották tájház jelleget, ami egészen különleges hangulatot ad a háznak. A lakótér 7 szobás, melyekhez mindegyikéhez külön fürdőszoba tartozik, valamint egy hangulatos borospince is helyet kapott a házban.


Válogatásunk végén pedig másik nagy tavunk, a Velencei-tó partjáról hoztunk egy szépséget, méghozzá ezt a közvetlen vízparti házat, melyet tulajdonosa a legapróbb részletekig gondosan megtervezett. A házban összesen 5+1 félszoba található, tágas nappalijából és a teraszról pedig egyaránt lehetőség nyílik a kertben gyönyörködni.
Itt az örökzöldeken, virágokon, cserjéken túl, a kispatak és természetesen a Velencei tó hullámzása nyújt egészen különleges helyszínt a kikapcsolódásra.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)