Kis lakások, nagy hangulattal!

Budapesti kis lakások után keresgélni nem egyszerű! Mostanság nehéz találni olyan ingatlanokat, amik jó helyen, jó árban és legalább közepes állapotban vannak. A válogatásunk legdrágább lakásának vételára 26 millió Ft. Körülnéztünk az otthontérkép.hu oldalon és igazán kis stílusos lakásokra találtam!

A Csarnok-negyedben egy csodás díszítésű lakás keresi új tulajdonosát. A otthont teljes körűen felújították, ízléses bútorokkal van berendezve, jelenleg csak a konyha és a fürdőszoba bútor képezi a vételár részét, a többi alku tárgya. A környék infrastruktúrájáról nem is kell sokat mesélnem, hiszen tudjuk: szórakozási, kikapcsolódási és vásárlási lehetőség is van bőven.

VIII. kerületi lakás

Visszafogott, trendi színekben pompázó XX. kerületi lakást sem lehet figyelmen kívül hagyni. Az olíva zöld és a vörös nagyon feldobja  a hangulatot. Ez a 49 nm-es panel felújított, rendezett állapotban van és az V. emeletről, az erkélyről egy csodás kilátás is köszönti a lakókat. Igazán érdekes megoldás a zongoraszerű kád is.

eladó panel

A maga 2 és fél szobájával eladó ez az igazán kedves VII. emeleti lakás. A három szobán kívül, gardrób, tároló is található benne. A zöld környezetben levő lakás napfényes és kényelmes helyiségeknek ad helyet.  Csendes a környezete, játszóterek, iskolák, óvodák, boltok és egyéb szolgáltatások mind a közelben vannak, sőt a közlekedési feltételek is kiválóak.

budapesti eladó lakások

Na de jöjjenek a színesebb lakások!

A XIII. kerület kertvárosi részén is eladó egy felújított 39 nm-es, I. emeleti lakás! A másfeles modern kis lakás napfényes és helytakarékos a berendezése. A csendes környezetben levő kégli a teljes berendezésével együtt eladó, 22, 7 M forint összegért.

XIII. kerületi lakás

Egy romantikus hangulatú kis lakás is új tulajdonost keres a XV. kerületben! Kiváló elosztású, trendi panel konyhája tágas és ezért családos főzésre is alkalmas lehet, hiszen több a hely,  a világos és tágas nappaliban pedig lehetőség nyílik családi összejövetelekre vagy vendégek kényelmes fogadására is. Az itt lakók nyugodtan élvezhetik a külváros nyugalmát, de akár a belvárosi pezsgést is, hiszen ez tömegközlekedéssel 20 perc alatt elérhető.

kis lakások

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meddig tartják a tempót Matolcsy Györgyék?

Meddig tartják a tempót Matolcsy Györgyék?

Az MBH Bank várakozása szerint a félév végére lassabb ütemre válthat a kamatcsökkentés.

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Milliárdos fejlesztés jön a Ganznál

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indítottak.

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

L. Simon László máris üzent a Nemzeti Múzeum új főigazgatójának

Miután kedden kiderült, Demeter Szilárd nyerte a múzeum pályázatát.

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport, elsőként a Vodafone-nál

Az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.

© 2024 (v2.202102)