Kis lakások, nagy hangulattal!

Budapesti kis lakások után keresgélni nem egyszerű! Mostanság nehéz találni olyan ingatlanokat, amik jó helyen, jó árban és legalább közepes állapotban vannak. A válogatásunk legdrágább lakásának vételára 26 millió Ft. Körülnéztünk az otthontérkép.hu oldalon és igazán kis stílusos lakásokra találtam!

A Csarnok-negyedben egy csodás díszítésű lakás keresi új tulajdonosát. A otthont teljes körűen felújították, ízléses bútorokkal van berendezve, jelenleg csak a konyha és a fürdőszoba bútor képezi a vételár részét, a többi alku tárgya. A környék infrastruktúrájáról nem is kell sokat mesélnem, hiszen tudjuk: szórakozási, kikapcsolódási és vásárlási lehetőség is van bőven.

VIII. kerületi lakás

Visszafogott, trendi színekben pompázó XX. kerületi lakást sem lehet figyelmen kívül hagyni. Az olíva zöld és a vörös nagyon feldobja  a hangulatot. Ez a 49 nm-es panel felújított, rendezett állapotban van és az V. emeletről, az erkélyről egy csodás kilátás is köszönti a lakókat. Igazán érdekes megoldás a zongoraszerű kád is.

eladó panel

A maga 2 és fél szobájával eladó ez az igazán kedves VII. emeleti lakás. A három szobán kívül, gardrób, tároló is található benne. A zöld környezetben levő lakás napfényes és kényelmes helyiségeknek ad helyet.  Csendes a környezete, játszóterek, iskolák, óvodák, boltok és egyéb szolgáltatások mind a közelben vannak, sőt a közlekedési feltételek is kiválóak.

budapesti eladó lakások

Na de jöjjenek a színesebb lakások!

A XIII. kerület kertvárosi részén is eladó egy felújított 39 nm-es, I. emeleti lakás! A másfeles modern kis lakás napfényes és helytakarékos a berendezése. A csendes környezetben levő kégli a teljes berendezésével együtt eladó, 22, 7 M forint összegért.

XIII. kerületi lakás

Egy romantikus hangulatú kis lakás is új tulajdonost keres a XV. kerületben! Kiváló elosztású, trendi panel konyhája tágas és ezért családos főzésre is alkalmas lehet, hiszen több a hely,  a világos és tágas nappaliban pedig lehetőség nyílik családi összejövetelekre vagy vendégek kényelmes fogadására is. Az itt lakók nyugodtan élvezhetik a külváros nyugalmát, de akár a belvárosi pezsgést is, hiszen ez tömegközlekedéssel 20 perc alatt elérhető.

kis lakások

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Foci-Eb – 2024: vajon ki nyeri a vasárnapi döntőt?

Este 21 órakor a futball Európa Bajnokság döntőjén drukkolhatnak Spanyolországért, illetve Angliáért a sportrajongók. Vajon ki nyer ma este? 

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

© 2024 (v2.202102)