Szuper budapesti minilakások megajó környékeken

Budapest felkapott környékein rövid, de hosszú távú kiadással is szépen hozhat a a konyhára akár egy icipici lakás is. Több mint 700 ingatlan eladó jelenleg a 30 négyzetméter alatti kategóriában. Hozunk ékszerdobozt a Városliget tőszomszédságából, a Szent István körútról és a VII. kerületi Garay tér vonzáskörzetéből is. 

Vajon mit lehet kezdeni egy 30 négyzetméteres vagy annál is kisebb lakással? Nos, némi fantáziával, helytakarékos és ötletes helykihasználással szinte bármit: saját részre is kiváló, de Budapest frekventált környékein akár rövid távú kiadással is sokat kereshetünk egy ilyen kéglivel. 

Szétnéztünk a 30 négyzetméter alatt kínálatban, és találtunk néhány ékszerdobozt, amire szívünk szerint azonnal rátennénk a kezünket akár sját részre, akár befektetési céllal. 

Íme. 

Ebben a VII. kerületi Dembinszky utcai lakásban annak ellenére minden megvan, amire az embernek csak szüksége lehet, hogy 27 négyzetméteres.

Kattints a képre még több fotóért!

Egy szép állapotú társasház földszintjén található az ingatlan, 7 négyzetméteres galériát alakítottak ki benne, és tartozik hozzá egy 12 négyzetméteres saját terasz is műfűvel, minőségi burkolattal borítva. 

Kattints a képre még több fotóért!

Teljeskörűen felújított, egyedileg gyártott bútorokkal, gépesített konyhával berendezve, új nyílászárók, víz-, csatorna- és villanyvezeték hálózat, burkolatok, szaniterek. 

Kattints a képre még több fotóért!

Kiváló infrastruktúra és tömegközlekedési lehetőségek – mindez a Városligettől csupán 2 perc sétányira, több egyetem szomszédságában. 

Irányára 25,9 millió forint. 

A Szent István körúton, Újlipótvárosban 22,8 millió forintért kínálják ezt a 29 négyzetméteres másik kis ékszerdobozt.

Kattints a képre még több fotóért!

Szintén földszinti, 1 szobás, tégla építésű, udvari. Belmagassága 3,6 méter.

Kattints a képre még több fotóért!

Kiváló befektetés, jól kiadható. 

Szintén a VII. kerületben, a Garay térnél eladó ez a 30 négyzetméteres garzon 24,9 millió forintért. 

Kattints a képre még több fotóért!

2008-ban épült téglaház II. emeletén található, erkélyes, újszerű állapotú, minimál rezsijű. Kiváló közlekedés és infrastruktúra jellemzi.


© 2021 (v150.202005)