Éljen sétatávolságra Magyarország legromantikusabb korcsolyapályájától!

A Városliget Budapest egyik legromantikusabb, és egyben a legtöbb programot kínáló része. Együtt él itt a múlt századi meghittség és a nagyon is mai igényekre választ adó kultúra és szórakozás, és mindenki megtalálja a számítását, legyen bármilyen korú vagy élethelyzetű éppen. Menő játszóterektől az Állatkertig, fürdőtől a Zene házáig tényleg elképesztő gazdagságban kínálja a lehetőségeket Budapest második legnagyobb közparkja és az intézményei.

És van még egy hatalmas vonzereje, aminek ilyenkor télen jön el az ideje: itt van Budapest, vagy talán az egész ország legszebb, leghangulatosabb korcsolyapályája a Vajdahunyad vár tövében. Aki itt lakik a közelben, annak most nagyon jó, mert akár minden nap és minden este eljöhet korcsolyázni, forralt borozni, vagy csak megmártózni a semmihez sem hasonlítható, téli hangulatban.

Luxuslakás a Zsolnay villában

Kezdjünk egy igazán különleges ajánlattal: a Városligeti fasor végén, a gyönyörű, szecessziós Zsolnay villában vált eladóvá egy 138 négyzetméteres, 3 szobás, igazi nagypolgári lakás. A szecesszióra jellemző lakásbelső kiváló állapotban maradt fenn, érdemes végig lapozni a fotókat. A teljesen felújított, magasföldszinti lakáshoz tartozik két 25 négyzetméteres terasz, illetve belső kert is, illetve az udvaron saját kocsibeálló. Álomkonyha, álomfürdőszobák, álomlakás. Irányára: 159 millió forint.

Villa komplett szintje a Városligetnél

A Hermina út túloldalán, a Városligettől 5 perc sétára kínálnak eladásra egy társasházként üzemelő villa komplett emeletét és a felette lévő, beépíthető tetőteret, de ha nincs ekkorára igény, akkor csak a 90 négyzetméteres, 3 szobás lakás is megvásárolható. Ehhez két, hét négyzetméteres terasz is tartozik. A homlokzat tökéletes állapotú, a lakásra ráfér némi korszerűsítés, de a jelenlegi állapotában is rögtön lakható. Fűteni gázkonvektorokkal, klímával és egy gázégős cserépkályhával lehet. Irányára: 342 millió forint, ami a 190 négyzetméteres alapterületre vonatkozik.

Egyszobás lakás a Peterdy utcában

A Dózsa György út túloldalán, a Peterdy utcában van ez a 29 négyzetméteres, egyszobás, földszinti lakás. A szobában galéria is található, ezzel együtt az alapterület 42 négyzetméteresre bővül. A lakást teljesen felújították, nagyon stílusosan néz ki. Jelenleg rövid távú kiadásra használják, de otthonnak is kiválóan megfelel egyedülállóknak vagy fiatal párnak. Irányára: 40, 5 millió forint.

135 négyzetméteres, felújítandó lakás

A Városligettől pár percre van ez a nappali + 3 szobás, kiváló elosztású, második emeleti lakás. Belmagassága 3,63 méter, vagyis akár még galériát is lehet beépíteni, haa a meglévő 135 négyzetméternél is több helyre van szükség. A lakás egy igazi, szép, régi, gangos pesti házban található, az ajtók, ablakok, a fa parketták még az eredeti állapotokat tükrözik. Gyakorlatilag festés után költözhető állapotban van, de a korszerűsítés eléggé ráfér. Irányára: 109 millió forint.

Kétszobás lakás az Állatorvosi Egyetemnél

Az István utcában, egy kiváló állapotú ház 3. emeletén van ez a 65 négyzetméteres, kétszobás, délnyugati fekvésű, napfényes lakás. Az ablakokat már kicserélték hőszigeteltre, de a belső ajtók és a fa parketta az eredeti, polgári igényességű kialakítást tükrözi. Egyedül a fürdőszoba igényel felújítást, egyébként jó állapotban van a lakás. Fűteni gáz cirkóval lehet. Irányára: 49.900 ezer forint.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Az orosz-ukrán háború 881. napja volt a keddi. Mi történt az elmúlt órákban?

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

54 hektáros falu lesz a magyar csapat otthona is.

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

A 29. héten kifejezetten csendesen alakultak a nézettségi adatok, azonban így is kisebb meglepetés született.

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Leszállítanak három Leopardot kedden a magyar honvédségnek.

© 2024 (v2.202102)