Sorakoznak a belvárosi albérletek! ELTE-sek figyelem!

Nemsokára kihirdetik az egyetemi ponthatárokat, mi pedig ahogy ígértük megpróbálunk segítségetekre lenni az albérlet keresésben. Hiszen tudjuk milyen fárasztó órákon át keresni a megfelelőt, nézelődsz és valahogy mégsem találod az igazit. Sok mindent figyelembe kell venni, jó helyen, jó áron és megfelelő felszereltséggel legyen a lakás, de az elvárásokat még sorolhatnánk.  A lényeg, hogy kompromisszumok nélkül nincs lakáskeresés.

Ebben bejegyzésben az ELTE hallgatókat céloztuk meg, de persze ezeken a környékeken azért még más felsőoktatási intézmények is találhatók. Az ELTE nagyon sok karral rendelkezik, különböző kerületekben. Ha más is keres ezeken a helyeken, akkor csak hajrá, mindig megéri körülnézni. Mutatjuk a kiadó lakások újabb csomagját, az V., VI., VII. és a VIII. kerületekből!

Az V. kerületi lakások közül kezdjük is egy kis méretű lakással. A felújított állapotban levő 1 szobás kégli kellemes hangulatú, a fehér falakhoz nagyon jól illenek a lila színű bútordarabok. A lakás teljesen felszerelt és akár azonnal költözhető!

V. kerületi lakások VI. kerületben egy fiatalosan berendezett és gépesített 3 szobás lakás várja új bérlőit. Hosszú távra bérelhető, az Eötvös utcában. Az otthon csendes környezetben van, de attól még infrastruktúrája megfelelő, hiszen bevásárlási, szórakozási lehetőségek mind a közelben vannak, akár pár perces sétával elérhetőek. A felújított lakás egyetemisták számára egy jó választás lehet!

kiadó ingatlanok Erzsébetvárosban, az Astoria közelében, a Síp utcában kiadó egy első emeleti lakás. Az 1+1 szobás nem csak felújításon esett át, hanem modern bútorokat és új gépeket is kapott. Az otthon közvetlen közelében elérhető minden, ami a mindennapi szükségletekhez kell.

VII. kerületi ingatlanok

Mivel az ELTE BTK a Múzeum körúton található ezért akik idejárnak, azok számára a VIII. kerület is nyerő választás lehet. Az alábbi 2 és fél szobás frissen felújított lakás nagyon stílusos és fiatalos, sőt bútorozott és gépesített is. Ha esetleg többen összefognátok most itt a lehetőség, hiszen akár azonnal is költözhető!

eladó ingatlanok

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)