Budapesten 10 millióért semmit, vidéken viszont szuper lakásokat kapni

Baján 54 négyzetméteres, gyönyörű, bútorozott téglalakást, Miskolcon 2 szobás panelt, Szolnokon teraszos, felújított otthont is vásárolhatunk 10 millió forint alatt. Befektetőként is megéri vidéken nézelődni, ha már Budapesten így elszálltak az árak.  

A fővárosban továbbra is gyakorlatilag lehetetlen küldetés 10 millió forintért vagy annál kevesebbért valamirevaló ingatlan vásárolni, vidéken viszont ez az összeg bőven elég ahhoz, hogy akár befektetésként, akár saját részre szuper lakásra tegyünk szert. 

Nem állítjuk, hogy azonnal és minden vidéki városban találni 10 millió alatti lakást, de azt igen, hogy kis türelemmel és rendszeres böngészéssel előbb-utóbb jó üzletet üthetünk nyélbe. 

A közhidelemmel ellentétben nem csak lepukkant és nem csak panelből készült ingatlanok között válogathatunk ennyi pénzért. 

Felújított, jó helyen lévő, vagy akár teljes bútorzattal rendelkező kéglik is vannak a piacon. Mutatunk néhány tippet az Otthontérkép aktuális kínálatából!

Miskolcon 9,49 millió forintért hirdetik ezt a 2 szobás, 51 négyzetméteres panellakást. 

Kattints a képre még több fotóért!

A Győri kapu városrészben található, 4. emeleti. Igazán jó állapotú: cserélték a burkolatokat, felújították a fürdőszobát, a konyhát és a WC-t is. 

A szobák külön nyílnak, burkolatuk parketta, a falak pedig festettek és dekortapétázottak.

Íme egy másik csinos kis lakás Miskolcról: ez az ingatlan téglaépítésű, 41 négyzetméter alapterületű és 8,19 millióért kínálják. 

Kattints a képre még több fotóért!

Szintén 4. emeleti, burkolata laminált padló és járólap, fűtése gázkonvektor, s tartozik hozzá egy 3 négyzetméteres pince is.

Szolnokon 8,9 millió forintos irányáron keresi új gazdáját ez a Széchenyi lakótelepen nyugodt, csendes környezetben található 51 négyzetméteres panel.

Kattints a képre még több fotóért!

Felújított, 10. emeleti, teraszos, két szobás, utóbbiakat laminált padló fedi.

Baján akár 54 négyzetméteres tégla építésű otthonra is szert tehetünk 10 millió forintért. Itt van például ez a Klapka lakótelepen, található 4. emeleti, 2 szobás felújított és erkélyes lakás.

Kattints a képre még több fotóért!

Fűtése konvektoros, új a beépített konyhabútor.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan bútorozottan eladó.


© 2021 (v2.202102)