A BMW-gyárban dolgoznál? Ennyiért vehetsz lakást Debrecenben!

Új gyárat épít a BMW Debrecenben. Mindez változtathat a város gazdaságán, és ehhez az értékes beruházáshoz persze szükség lesz több mint 1000 munkaerőre. Nézzük, milyen felső közép kategóriájú lakást vehet az, aki már most arra gondol, hogy bejelentkezik munkatársnak.

Körbenéztünk a piacon, belőttünk egy 30-40 millió forint közötti, 2-3 szobás, újszerű kategóriát. Azért pont ezt, mert mai árakon számítva vélhetően erre lesz a legnagyobb kereslet.

Na de lássuk mi a helyzet Debrecen ingatlankínálatával? A BMW új székhelye jó helyre került, hiszen ez Magyarország második legnépesebb városa és azért szükség lehet a munkahelyekre!

31,5 millió forintért egy igazi gyöngyszem is keresi új tulajdonosait. Dizájnos és minőségi anyagok minden térben felfedezhetők. A teljes körűen felújított társasházi lakást a Debreceni Egyetem főépületétől 5 percre találjuk, ezért még talán befektetési lehetőségként is tökéletes lehet!

felújított lakás

További képekért kattints a fotóra!

Egy másik Campus közeli, ízléses lakás is nagyszerű befektetés lehet. A 3 szobás lakás felújítására 2018-ban került sor, egy főnyeremény!

debreceni lakások

További képekért kattints a fotóra!

Minden lehetőséget figyelembe véve, azért elgondolkodtató egy költözés vagy egy befektetési lehetőség. Jól járhatsz!

Debrecenben jelenleg két lakópark épül, összesen kb. 340 lakást alakítanak ki. Már elérhető egy nem régiben átadott is, ott csaknem 240 lakást hoztak tető alá. Az áremelkedés folyamatos volt az elmúlt években, részben amiatt is, hogy több nagyvállalat jelent meg a megyeszékhelyen, nemzetközi iskolát is ígértek és fejlesztették a repülőteret is. A légikikötő közelében nagy logisztikai bázis épült.

Győrben, ahol az Audi már 1993 óta jelen van, ott a lakáskínálaton is már látszik, hogy egy igényesebb rétegnek megfelelően alakítják ki ezeket. Fontos momentum volt, amikor a kézilabdacsapat szponzorálásába beszállt az Audi gyár is. A kínálatból hoztunk is két csodás darabot, amik a fentebb említett összegek között mozognak.

Az alábbi belváros közeli 3 szobás lakás újszerű állapotban eladó 32,5 millióért. Minőségi bútordarabokkal ellátott és stílusos berendezési ötletek is felfedezhetők. A 81 nm-es lakáshoz még megvásárolható 2 mélygarázs beálló és tároló is.

győri lakás

További képekért kattints a fotóra!

Egy zöldövezeti 2 szobást is megmutatnák a győri kínálatból. A 68 nm-es lakás, amerikai konyhás, teljesen berendezett, gépesített. Az ingatlan közel 36 millió forintért eladó, a vételárban benne van a zárt udvari gépkocsi beálló is.

győri eladó lakások

További képekért kattints a fotóra!

Na de mi a helyzet Kecskeméten? A Mercedes-Benz gyár magyarországi otthona is tele van sok modern, kellemes hangulatú lakással. Az ingatlankínálatot érdemes böngészni! Mi kiemeltünk két otthont, amelyek igazán szemrevalóak.

A Dobó körúton levő, 2+1 szobás társasházi lakás a IV. emeleten található és közel 32 millióba kerül. Tágas, ízléses és összkomfortos otthon!

kecskeméti lakások

További képekért kattints a fotóra!

Kecskemét központjától 200 m-re egy gyönyörű állapotban levő 62 nm-es lakásra is rábukkantunk. A felújított, II. emeleti lakás irányára 34,9 millió forint!

Kecskeméti ingatlanok

További képekért kattints a fotóra!

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

A debreceni reptér bejárása különleges élménynek bizonyult.

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)