Egyetem közeli albérletek! Orvosis hallgatók figyelem!

A Semmelweis Egyetemre jelentkezőket sem felejtettük el! Az egyetem karai, intézetei, tanszékei több kerületben is megtalálhatóak, mi egy kissé tömbösítettük és hoztunk néhány példát ezekből. A VII., VIII., IX. kerülettel már foglalkoztunk korábban, de most is releváns, így újabb nagyszerű kínálattal rukkoltunk elő. Emellett még a XII. kerület ingatlankínálatát is megnéztük.

Igyekeztünk úgy válogatni, hogy közelben legyen egy-egy intézet, főbb épület, tankszék, esetleg kar.

Itt is van egy! A Corvin közben találtuk ezt a galériás, felújított egyszobás otthont. Az V. emeleti panorámás lakás bútorozott és gépesített. Ha egyedül szeretnél lakni ez  minden igénynek megfelel, hangulatos, jó a környék ellátása, felújított és jó infrastruktúrával is rendelkezik. Megtetszett az otthon? Akár azonnal költözhető!

kiadó lakások

A következő társasházi lakás az V. emeleten található a Baross utcában. Két különnyíló szobával rendelkezik és frissen felújított. Az ingatlan csak részben bútorozott és gépesített. Nagy előnye, hogy kiválóan eljuthatunk bárhova, hiszen metrók, villamosok és a buszok is könnyen elérhetőek. Nem is feltétlenül kell messze menni, a közelben éttermek, szórakozóhelyek is meglátogathatók.

Egyetem közeli lakások

Belső-Ferencvárosban, a Lónyay utcában egy 84 nm-es lakás is várja új bérlőit. Mivel 4 szobás, egy egész baráti társaság is beköltözhet. Gépesített és bútorozott és két fürdőszoba is van, tehát nem kell sorban állni reggelente vagy esténként! A lakás szeptember 1-től kiadó!

kiadó lakások Budapest

A Semmelweis Egyetemnek a XII. kerületben is van épülete. Innen is hoztunk egy albérletet és pont a Kútvölgyi útról! Az 56 nm-es társasházi lakás terasszal ellátott és kertkapcsolatos. Az ingatlan teljes körűen gépesített, de jelenleg csak részben bútorozott, igény szerint biztosítanak még berendezési kellékeket, például a franciaágyhoz már matrac is van. A közlekedés is nagyszerű, a társasház előtt ott van a buszmegálló és a Széll Kámán tér 10 percen belül elérhető. Azonnal költözhető!

Felújított lakás

A VII. kerületből is könnyen eljuthatunk az intézmény különböző épületeihez, ezért innen is hoztunk egy szép darabot. Az 1+fél szobás lakás teljes körű felújításon esett át, ízlésesen berendezett és gépesített. Az erkélyes lakás nagyon hangulatos és stílusos. Sétálótávolságra van a Deák Ferenc tér, Andrássy út, Váci utca is.

egyetem közeli albérletek

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Az Országgyűlés elfogadta a köztársasági elnök nyilatkozatát. 

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Húsz százalék fölötti átlagos hozam, rekord összegű befizetés és kifizetés - ez a nyugdíjpénztárak 2023-as mérlege. A tagság viszont egyre csak öregszik.

Még van hová fejlődni – sötét jelentés érkezett Magyarországról

Még van hová fejlődni – sötét jelentés érkezett Magyarországról

Az emberkereskedelem elleni fellépés terén lesz még dolga a hatóságoknak.

© 2024 (v2.202102)