Egyetem közeli albérletek! Orvosis hallgatók figyelem!

A Semmelweis Egyetemre jelentkezőket sem felejtettük el! Az egyetem karai, intézetei, tanszékei több kerületben is megtalálhatóak, mi egy kissé tömbösítettük és hoztunk néhány példát ezekből. A VII., VIII., IX. kerülettel már foglalkoztunk korábban, de most is releváns, így újabb nagyszerű kínálattal rukkoltunk elő. Emellett még a XII. kerület ingatlankínálatát is megnéztük.

Igyekeztünk úgy válogatni, hogy közelben legyen egy-egy intézet, főbb épület, tankszék, esetleg kar.

Itt is van egy! A Corvin közben találtuk ezt a galériás, felújított egyszobás otthont. Az V. emeleti panorámás lakás bútorozott és gépesített. Ha egyedül szeretnél lakni ez  minden igénynek megfelel, hangulatos, jó a környék ellátása, felújított és jó infrastruktúrával is rendelkezik. Megtetszett az otthon? Akár azonnal költözhető!

kiadó lakások

A következő társasházi lakás az V. emeleten található a Baross utcában. Két különnyíló szobával rendelkezik és frissen felújított. Az ingatlan csak részben bútorozott és gépesített. Nagy előnye, hogy kiválóan eljuthatunk bárhova, hiszen metrók, villamosok és a buszok is könnyen elérhetőek. Nem is feltétlenül kell messze menni, a közelben éttermek, szórakozóhelyek is meglátogathatók.

Egyetem közeli lakások

Belső-Ferencvárosban, a Lónyay utcában egy 84 nm-es lakás is várja új bérlőit. Mivel 4 szobás, egy egész baráti társaság is beköltözhet. Gépesített és bútorozott és két fürdőszoba is van, tehát nem kell sorban állni reggelente vagy esténként! A lakás szeptember 1-től kiadó!

kiadó lakások Budapest

A Semmelweis Egyetemnek a XII. kerületben is van épülete. Innen is hoztunk egy albérletet és pont a Kútvölgyi útról! Az 56 nm-es társasházi lakás terasszal ellátott és kertkapcsolatos. Az ingatlan teljes körűen gépesített, de jelenleg csak részben bútorozott, igény szerint biztosítanak még berendezési kellékeket, például a franciaágyhoz már matrac is van. A közlekedés is nagyszerű, a társasház előtt ott van a buszmegálló és a Széll Kámán tér 10 percen belül elérhető. Azonnal költözhető!

Felújított lakás

A VII. kerületből is könnyen eljuthatunk az intézmény különböző épületeihez, ezért innen is hoztunk egy szép darabot. Az 1+fél szobás lakás teljes körű felújításon esett át, ízlésesen berendezett és gépesített. Az erkélyes lakás nagyon hangulatos és stílusos. Sétálótávolságra van a Deák Ferenc tér, Andrássy út, Váci utca is.

egyetem közeli albérletek

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)