Bájos nyaralókat kínálnak a Balatonnál 20 millió alatt

Külön bejáratú apartmannal rendelkező nyaralót, de vadregényes, ősfás kertben megbújó bungalót is kínálnak 20 millió forint alatt a Balaton frekventált településein. Fantasztikus békeszigeteket mutatunk legfeljebb kőhajításnyira a legnépszerűbb tavunk partjától.

Az egyik lélektani határ a 10 millió forint, ha nyaralóvásárlásról van szó, egy másik viszont ennek éppen a kétszerese. Bár már jócskán benne járunk a nyárban, továbbra is pörög az ingatlanpiacnak ez a része (is). 

Természetes, hogy a No. 1. célpont a Balaton környéke, ezért is néztük meg, hogy milyen méretű és minőségű hétvégi házakat kínálnak az Otthontérképen a magyar tenger körül 20 millió forint alatti irányáron. A választék széles, sok az olyan nyaraló, ami 

  1. akár azonnal “költözhető”, 
  2. kis ráfordítással szuper pihenőhellyé alakítható vagy
  3. nyomban hasznosítható bérbeadás útján is. 

18 millió forintért hirdetik például ezt a 100 négyzetméteres, 2 + 3 félszobás, tégla építésű balatonmáriafürdői ingatlant csendes utcában, a szabadstrandtól mindössze 600 méterre.

Kattints a képre még több fotóért!

Az emeletre a zárt üvegezett teraszról lehet feljutni, és külön bejárattal a házzal egybeépítve találunk egy 25 négyzetméteres apartmant is. A 800 négyzetméteres kertben pedig gyümölcsfák, fúrt kút várja a kikapcsolódni vágyókat. 

Igazán idilli házacska.

Kővágóörsön 19,9 millió forintért hirdetik ezt az újszerű állapotban lévő, több mint 1500 négyzetméteres telken fekvő házat. 

Kattints a képre még több fotóért!

Gondozott kertje rendkívül kellemes hangulatot áraszt, ráadásul az ingatlan 10-15 perc alatt elérhető a 71-es útról, a Balaton part pedig szintén közel van (például a révfülöpi, pálkövei strand). Révfülöppel való közvetlen kapcsolata miatt minden könnyen beszerezhető, remek bázisa lehet kirándulásoknak. 

A házhoz kocsibeálló, pince, lakrésznek is használható téglával körbeépített faház, valamint szerszámos kamra tartozik. Van fúrt kút, tágas terasz, gyümölcsfák, virágok, díszfák és tűzrakó is. 

A jó hangulat garantált!

19,5 millió forintért juthatunk hozzá ehhez a vadregényes, ősfás kertben található kis bungalóhoz Balatonkenesén. Buja növényzet és béke a szabad strandtól kb. 1, a fizetőstől 1,5 kilométerre. 

Kattints a képre még több fotóért!

A 680 négyzetméteres kert most két részre van osztva: az egyik a járművek (autók, csónakok, hajó) tárolásának helyszíne, a másik a pihenésé -szalonnasütővel, grillezővel, napozó résszel, kerti zuhanyzóval.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Ukrajna munícióhoz juthat, Putyin hatalmát illetigimmé kellene tenni egy professzor szerint

Volna egy lehetőség Putyin meggyengítésére egy szakértő szerint.

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Megjöttek a napelemek, lendületet kapnak a konzervek

Jelentős beruházás hajtott végre a nyírmeggyesi Parment Kft. 

© 2024 (v2.202102)