Bájos nyaralókat kínálnak a Balatonnál 20 millió alatt

Külön bejáratú apartmannal rendelkező nyaralót, de vadregényes, ősfás kertben megbújó bungalót is kínálnak 20 millió forint alatt a Balaton frekventált településein. Fantasztikus békeszigeteket mutatunk legfeljebb kőhajításnyira a legnépszerűbb tavunk partjától.

Az egyik lélektani határ a 10 millió forint, ha nyaralóvásárlásról van szó, egy másik viszont ennek éppen a kétszerese. Bár már jócskán benne járunk a nyárban, továbbra is pörög az ingatlanpiacnak ez a része (is). 

Természetes, hogy a No. 1. célpont a Balaton környéke, ezért is néztük meg, hogy milyen méretű és minőségű hétvégi házakat kínálnak az Otthontérképen a magyar tenger körül 20 millió forint alatti irányáron. A választék széles, sok az olyan nyaraló, ami 

  1. akár azonnal “költözhető”, 
  2. kis ráfordítással szuper pihenőhellyé alakítható vagy
  3. nyomban hasznosítható bérbeadás útján is. 

18 millió forintért hirdetik például ezt a 100 négyzetméteres, 2 + 3 félszobás, tégla építésű balatonmáriafürdői ingatlant csendes utcában, a szabadstrandtól mindössze 600 méterre.

Kattints a képre még több fotóért!

Az emeletre a zárt üvegezett teraszról lehet feljutni, és külön bejárattal a házzal egybeépítve találunk egy 25 négyzetméteres apartmant is. A 800 négyzetméteres kertben pedig gyümölcsfák, fúrt kút várja a kikapcsolódni vágyókat. 

Igazán idilli házacska.

Kővágóörsön 19,9 millió forintért hirdetik ezt az újszerű állapotban lévő, több mint 1500 négyzetméteres telken fekvő házat. 

Kattints a képre még több fotóért!

Gondozott kertje rendkívül kellemes hangulatot áraszt, ráadásul az ingatlan 10-15 perc alatt elérhető a 71-es útról, a Balaton part pedig szintén közel van (például a révfülöpi, pálkövei strand). Révfülöppel való közvetlen kapcsolata miatt minden könnyen beszerezhető, remek bázisa lehet kirándulásoknak. 

A házhoz kocsibeálló, pince, lakrésznek is használható téglával körbeépített faház, valamint szerszámos kamra tartozik. Van fúrt kút, tágas terasz, gyümölcsfák, virágok, díszfák és tűzrakó is. 

A jó hangulat garantált!

19,5 millió forintért juthatunk hozzá ehhez a vadregényes, ősfás kertben található kis bungalóhoz Balatonkenesén. Buja növényzet és béke a szabad strandtól kb. 1, a fizetőstől 1,5 kilométerre. 

Kattints a képre még több fotóért!

A 680 négyzetméteres kert most két részre van osztva: az egyik a járművek (autók, csónakok, hajó) tárolásának helyszíne, a másik a pihenésé -szalonnasütővel, grillezővel, napozó résszel, kerti zuhanyzóval.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Plusz egy hetet kaptak a budapestiek szavazni

Egy héttel, június 18-ig meghosszabbítják az első Budapesti Lakógyűlés szavazásának határidejét.

Nem valószínű, hogy nagyot lépnek Matolcsy Györgyék - pedig nagyon fáj a magas kamat

Nem valószínű, hogy nagyot lépnek Matolcsy Györgyék - pedig nagyon fáj a magas kamat

A vártnál kedvezőbb májusi inflációs adat hátteréről kérdezték az ATV Start műsorában munkatársunkat.

© 2023 (v2.202102)