Fantasztikus házak várnak ránk pár kilométerre Budapesttől

Budapest déli részének, pontosabban az agglomerációnak a megközelíthetőségét jelentősen javította az M0-ás déli szektorának kibővítése néhány évvel ezelőtt. Ezzel egy időben nőtt meg Szigetszentmiklós népszerűsége is.

Rengetegen költöztek ki Budapestről, és közel sem csak a szegényebb, csepeli paneltelepekről. Ezt a gondolatmenetet erősíti meg az is, hogy milyen döbbenetesen szép ingatlanokba lehet botlani Szigetszentmiklós városában.

A bejárást itt HÉV is segíti, viszont hiába három sávos több szakaszon is az M0 körgyűrű, balesetek vagy a reggeli és délutáni csúcsok idején nehézkes a bejutás a munkahelyre vagy éppen haza.

Egy ilyen szép házba, mint az alábbi nyilván örömmel tér haza az ember akkor is, ha valamennyit ácsorognia kell a dugóban. A 7 szobás, újszerű állapotban levő ház nagyszerűen mutat kívülről és belülről is. Az otthonhoz medence és egy szépen parkosított 800 nm-es telek is tartozik. Érdemes belső tereit is megtekinteni!

Szigetszentmiklósi házak

Anyagilag beláthatóbb közelségben van ez a Csemete utcában található 57,9 milliós, újszerű állapotú négy szobás ház. A 900 nm-es telek jól belátható a 20 nm-es teraszról és a házhoz tartozik egy 45 nm-es, két állásos garázs is, további tárolóhelyekkel.
A kert szeparált, intim. A szobákban klíma, a nappaliban cserépkályha biztosítja a kényelmet.

Ha valaki a különleges kialakítású házakat kedveli, akkor a közeli Taksonyban nézze meg ezt az exkluzív ingatlant különleges megoldásokkal. Az 54,9 millió forintba kerülő, 216 nm-es, hat szobás újszerű házat. A 2008-ban épült ház egy kis dombra épült remek kilátással a környékre.

 

 


© 2021 (v150.202005)