Pécsi panorámás házak exkluzív felszereltséggel 

Az 50 és 100 milliós pécsi családi házak kovácsoltvas kapui, fűtött medencéi, botanikus kertjei és borospincéi közé kalauzoljuk Önöket. Egy full extrás háznál ma már gyakorlatilag alapfelszereltség a fűthető kocsifeljáró, a napkollektor, az örök panoráma vagy éppen a szauna. 

Kevés ember van, akit ne ragadna meg Pécs rendkívül kellemes kisugárzása, a város gyönyörű fekvése és mediterrán jellegű klímája. Nem csak azoknak a szívébe lopja be magát az egykor Sophianae néven alapított település, akik ide születtek, hanem azoknak is, akik egy-egy rendezvényre, tárgyalásra vagy pihenni érkeznek a baranyai megyeszékhelyre. 

Hogy a villányi borvidékről, a déli határvidék bájos kis falvairól és a dimbes-dombos környékről ne is beszéljünk. 

Hosszan lehetne sorolni a pécsi lét előnyeit a szórakozóhelyektől a kulturális rendezvényeken át a kiváló borokig vagy éppen az egyetem pezsgő világáig. De nézzünk inkább pár fantasztikus eladó házat az 50 és 100 millió közötti árkategóriából.

58 millióért kínálják ezt a 7 szobás, örök panorámás, háromszintes, összesen 300 négyzetméteres villajellegű családi házat egy 1200 négyzetméteres parkosított kertben. 

Kattints a képre még több fotóért!

Tágas, világos terek, a kertben fűtött medence, szauna, pince, garázsok.

59,9 millió forint az irányára ennek a 3 szintes exkluzív háznak a Bálicsban, amihez 1100 négyzetméteres kert és gyümölcsös is tartozik.

Kattints a képre még több fotóért!

Az ingatlan 1988-ban épült, 5 éve teljeskörűen felújították. Klíma, szauna, kondenzációs kazán, napkollektor és locsolórendszer is gazdagítja az extrák listáját. Utóbbi saját kúttal üzemel.

A Sáska dűlőn, festői környezetben 59 millió forintért árulják ezt az örök panorámás 2003-ban minőségi alapanyagokból épült, egyedi tervezésű, 2 szintes, bútorozott, teljeskörűen felszerelt családi házat 2200 négyzetméteres gondozott telekkel, gyümölcsössel.

Kattints a képre még több fotóért!

Borospince, kovácsoltvas ablakrácsok, gyönyörű, fa zsalugáterek, térkövezett dupla kocsibeálló, távvezérlésű kovácsoltvas kerítés és kapu, lenyűgöző kilátás, többfunkciós melléképület, esővíz tároló, napkollektorok, napelemes rendszer, cserépkályha, 2 körös riasztó rendszer.

Maximális kényelem. 

84,9 millióért verték dobra ezt a 345 négyzetméteres, 2 szintes, szintén örök panorámás házat. 

Kattints a képre még több fotóért!

Napkollektor, szauna, fúrt kút, központi porszívó, szennyesledobó, minden szobához nagy gardrób, riasztórendszer, korszerű kazán puffertartállyal, szintenként és helyiségenként is szabályozható fűtés, távirányítós utcafronti nagykapu és garázs, fűthető kocsifelhajtó, kerti pihenő grillezővel – csak néhány az extrák listájáról. 

Egyszerűen csodálatos. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

© 2024 (v2.202102)