Nincs menőbb az otthoni wellnessnél: eladó házak szaunával és spával

Közeleg a tél, és hamarosan bármit megadnánk egy kis melegért, amikor elfagyott ujjakkal és elgémberedett lábakkal végre hazaérünk. A fűtés, a forró tea és egy kellemes lábfürdő sokat javíthat a komfortérzetünkön, de miért ne járatnánk csúcsra az érzést, mint a finnek, akik aztán tényleg értenek a hideghez, de leginkább a hideg túléléséhez! A szaunázás nemcsak kellemes, de egészséges is, jót tesz a keringésnek, a bőrnek, de leginkább a hangulatunknak. Nézzük, milyen szaunával felszerelt (luxus)ingatlanokat vásárolhatunk!

Luxus családi ház Abonyban

Budapesttől 70 kilométerre, Abonyban, 3000 négyzetméteres telken áll ez a 350 négyzetméteres, 6 szobás, luxus családi ház, benne egy házi wellness központtal. Nemcsak szauna, de fűtött medence, konditerem, fedett nyári konyha, grillező és dupla, fűtött garázs is tartozik hozzá. A ház 2000-ben épült, 2012-ben felújították, de azóta is folyamatosan karban tartják. A házban két nappali, 3 hálószoba, egy félszoba és 2 fürdőszoba van.
Térjünk a lényegre: a finn szauna egyszerre 12 főt tud befogadni, és van hozzá zuhanyzó és pihenő is. A konditerem 44 négyzetméteres, tartozik hozzá zuhanyzó és WC is. A szobák klimatizáltak, a kert automata öntözőrendszerrel felszerelt, a kapuk elektromosak, a fűtés cirkó és padlófűtés, a lépcső márvány, az áramellátás napelemes. Irányára: 149 millió forint.

Villa a Normafánál

Budapest XII. kerületében található ez a 2600 négyzetméteres telken álló, 650 négyzetméteres, 8 szobás, négyszintes, világos és csendes, örökpanorámás villa. A teraszok összesen 110 négyzetmétert tesznek ki, a panoráma lenyűgöző. A belső wellness részlegben feszített víztükrű, 6×5 méteres belső medencét alakítottak ki, van fitness terem is, az alagsorban pedig a finn szauna. A kertben gumitéglás kosárlabdapálya, kerti tó, szőlőlugas, öntözőrendszer is van. A garázsban két autónak van hely, az udvaron további négy autó tud parkolni. A villa ára 756.740 ezer forint.

Kertvárosi luxusház

Budapest XVI. kerületében, Csömör határánál, egy 670 négyzetméteres telken áll ez a 385 négyzetméteres, 6 szobás luxusvilla. A házban 5 hálószoba, amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba, mosókonyha, a wellness részlegben 6×3 méteres, ellenáramoltatós medence, 13 fős finn szauna és fitness gépek kaptak helyet. A kert egzotikus növényekkel parkosított, és van egy szintén 6X3 méteres, feszített víztükrű kinti medence is. Irányár: 399 millió forint.

Földi Paradicsom Cserszegtomajon

A Balaton legnyugatibb csücskében, Keszthelytől pár kilométerre, a festői Cserszegtomajon eladó ez az 1700 négyzetméteres telken álló, 165 négyzetméteres, saját kerti tóval és szaunával rendelkező, igényesen kialakított ház. A 2006-ban épült, mediterrán stílusú családi ház folyamatos fejlesztéseken ment keresztül. A látszógerendás mennyezet különleges hangulatot kölcsönöz a háznak. A szaunába egyszerre nyolcan férnek be, és a házhoz tartozik egy dupla garázs, több tárolóhely, illetve a férfiak álma: a műhely is. Az ingatlan vételára a bútorokat is tartalmazza. Irányár: 244. 881 ezer forint.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Kellemetlen találatot vihetett be Ukrajna a tengeren

Az orosz-ukrán háború 881. napja volt a keddi. Mi történt az elmúlt órákban?

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

Ilyen az olimpiai falu – már érkeznek a magyar sportolók is

54 hektáros falu lesz a magyar csapat otthona is.

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

Igazi meglepetés született Mogyoródon, nem erre számítottunk a Hungaroringen

A 29. héten kifejezetten csendesen alakultak a nézettségi adatok, azonban így is kisebb meglepetés született.

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Különleges tankok léphetik át a magyar határt

Leszállítanak három Leopardot kedden a magyar honvédségnek.

© 2024 (v2.202102)