Ébredj fiatalos, új építésű lakásban az egyetemhez közel!

Egyetemistaként sok elvárás elé nézünk, de ugyanúgy mi is meghatározunk bizonyos igényeket, mert nem mindegy, hogy közel lakunk a campushoz, vagy reggelente még ingázni is kell. Az sem mindegy, hogy azon kell gondolkozzunk, hogy a házban éppen mit cseréljünk ki, újítsunk fel. Persze mindennek van előnye és hátránya, de az új építésű lakások mellett szól, hogy már egy megfelelő színvonalú lakásba költözünk be és csak a bőröndöt kell vinni. Óriási plusznak számít az is, ha a kiszemelt lakás az egyetem közelében van.

A lakásválasztás mindig nehéz ügy, ezért is gondoltunk, hogy a válogatásunkkal segíthetünk azoknak az egyetemistáknak, szülőknek és befektetőknek, akik a megfelelő lakást keresik, méghozzá az egyetemek közelében.

A VIII. kerületből simán eljuthatunk a legtöbb egyetemhez. Az itt található Práter Park első ütemének összes lakását eladták, már a második ütem valósul meg. A lakások alapterülete 36-55 nm között van,  jó beosztásúak, mindegyiket úgy tervezték, hogy a fiatal egyetemisták és befektetők igényeihez simuljanak. Közelben van a Corvin sétány, a Corvin Plaza és számos felsőoktatási intézmény is! Alább a második ütem látványterve.

Práter Park lakások

A VIII. kerületben egy másik társasház is olyan lakásokat kínál, amelyek szintén a fiatalok elvárásainak felelnek meg. A kulcsrakész Simona Ház esetében szintén a második ütem lakásai készülnek. A 21 lakást energia hatékonyság és praktikusság jellemzi.

VIII. kerületi lakások

Az egyetemisták a szomszédos IX. kerület egyik legnagyobb lakóparki projektjét is megpróbálhatják! A Metrodom City Home okos otthonokat kínál, a tervezésnél ez egyedi igényeket is figyelembe veszik, például változtatni lehet az eredeti műszaki részeken, de választani lehet a burkolatok és az ajtók között is.

új építésű lakások IX. kerület

A mostanában nagyon menő XIII. kerületből is simán eljuthatunk az egyetemekhez. A Young City harmadik ütemének lakásai is okos megoldásokkal vannak ellátva és a fiatalos életmódhoz, modern technológiához igazítják a berendezést. A lakópark sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket is nyújt, nem kell már messzire menni ahhoz, hogy mozogjunk, itt futópálya, jógakert, edzőpark is lesz.

XIII. kerület eladó lakások

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

A magyar kormány jogászcsapatával akarja a befagyasztott orosz vagyon felhasználását megakadályozni

Zelenszkij újra tisztogatásra kényszerül, a Kreml meg van győződve róla, hogy amerikai-ukrán támadás érte a Krím-félszigetet. Háborús összefoglaló. 

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Mindenki találgatja, hogy milyen változásokat fog hozni a mindennapi életünkbe a mesterséges intelligencia

Móra Mátéval, a Generali Alapkezelő Zrt. portfóliómenedzserével beszélgetett újságírónk, Vég Márton.

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Indulhat a váltóba, erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Orbán Viktor nem adja fel: Rómába utazott Giorgia Melonihoz

Állítólag a Fidesz ECR-hez való csatlakozása is téma lesz.

© 2024 (v2.202102)