Ébredj fiatalos, új építésű lakásban az egyetemhez közel!

Egyetemistaként sok elvárás elé nézünk, de ugyanúgy mi is meghatározunk bizonyos igényeket, mert nem mindegy, hogy közel lakunk a campushoz, vagy reggelente még ingázni is kell. Az sem mindegy, hogy azon kell gondolkozzunk, hogy a házban éppen mit cseréljünk ki, újítsunk fel. Persze mindennek van előnye és hátránya, de az új építésű lakások mellett szól, hogy már egy megfelelő színvonalú lakásba költözünk be és csak a bőröndöt kell vinni. Óriási plusznak számít az is, ha a kiszemelt lakás az egyetem közelében van.

A lakásválasztás mindig nehéz ügy, ezért is gondoltunk, hogy a válogatásunkkal segíthetünk azoknak az egyetemistáknak, szülőknek és befektetőknek, akik a megfelelő lakást keresik, méghozzá az egyetemek közelében.

A VIII. kerületből simán eljuthatunk a legtöbb egyetemhez. Az itt található Práter Park első ütemének összes lakását eladták, már a második ütem valósul meg. A lakások alapterülete 36-55 nm között van,  jó beosztásúak, mindegyiket úgy tervezték, hogy a fiatal egyetemisták és befektetők igényeihez simuljanak. Közelben van a Corvin sétány, a Corvin Plaza és számos felsőoktatási intézmény is! Alább a második ütem látványterve.

Práter Park lakások

A VIII. kerületben egy másik társasház is olyan lakásokat kínál, amelyek szintén a fiatalok elvárásainak felelnek meg. A kulcsrakész Simona Ház esetében szintén a második ütem lakásai készülnek. A 21 lakást energia hatékonyság és praktikusság jellemzi.

VIII. kerületi lakások

Az egyetemisták a szomszédos IX. kerület egyik legnagyobb lakóparki projektjét is megpróbálhatják! A Metrodom City Home okos otthonokat kínál, a tervezésnél ez egyedi igényeket is figyelembe veszik, például változtatni lehet az eredeti műszaki részeken, de választani lehet a burkolatok és az ajtók között is.

új építésű lakások IX. kerület

A mostanában nagyon menő XIII. kerületből is simán eljuthatunk az egyetemekhez. A Young City harmadik ütemének lakásai is okos megoldásokkal vannak ellátva és a fiatalos életmódhoz, modern technológiához igazítják a berendezést. A lakópark sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket is nyújt, nem kell már messzire menni ahhoz, hogy mozogjunk, itt futópálya, jógakert, edzőpark is lesz.

XIII. kerület eladó lakások

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)