Csodálatos luxusvillák árasztják el az ingatlanpiacot

A luxusvillák ellenáramoltatós medencéinek, borospincéinek, lézersorompós riasztórendszereinek, szivarszobáinak és minigolf pályáinak világába kalauzoljuk Önöket. Extravagáns házakat hoztunk a főváros külső kerületeiből és az agglomerációból.

Egyre szélesebb a luxusingatlanok kínálata Magyarországon, és korántsem csak a belvárosi full panorámás, extravagáns stílusban felújított lakásokról vagy a budai villákról van itt szó. Immár vidéken is szép számmal találunk elképesztő kényelmet ígérő birtokokat, családi házakat és villákat. 

Íme, néhány példa a főváros külső kerületeiből és az agglomerációból!

Budapest határától 20 percre, Örkényben, falusias, csendes környezetben kínálják 89 millió forintért ezt a minden igényt kielégítő luxusvillát.

Kattints a képre még több fotóért!

Szivarszoba, játékterem, minigolf pálya, wellness részleg, 80 négyzetméteres úszómedence, finn szauna, jakuzzi, infra szauna, szolárium, márvány járólapok, sötétíthető helyiségek. 

Ami a környéket illeti: Örkényen változatos programok, nagy területű parkok, falumúzeum várja a látogatókat, de érdemes ellátogatni a Kirakodó-horgásztóhoz, és számos túraútvonal is található errefelé. A technikai sportok kedvelői pedig az M5-ös autópálya melletti Euro Ringen tehetik próbára magukat.

A közkedvelt Gödöllőn 550 millió forintért kínálják ezt a francia artdeco stílusban épült, panorámás, összesen 710 négyzetméter alapterületű, 7 szobás luxusvillát a hozzá tartozó nyári lakkal és teljes berendezéssel együtt.

Kattints a képre még több fotóért!

4600 négyzetméteres, erdő melletti, ősfás park, modern építészeti és gépészeti megoldások minimális a fenntartási költséggel. Szinte végeláthatatlan az extrák listája is: automata kapunyitó, automata locsolórendszer, borospince, fűtött gépkocsilehajtó, házimozi rendszer, hidromasszázs kád, hőszivattyú, napelempark, infraszauna, jakuzzi, kamerarendszer, kandalló, kaputelefon, kerti grill, kerti világítás, konditerem, külső úszómedence, légkondicionáló, motoros árnyékoló, szauna, 6 férőhelyes garázs.

Budafokon, a Rózsavölgyben 330 millió forintért eladó csendes mellékutcában ez a szuper panorámás, egyedi tervezésű, teljes körűen felújított, 1082 négyzetméteres parkosított telken lévő, összesen 520 négyzetméteres, liftes luxusvilla.


Kattints a képre még több fotóért!

Négy szint, dupla garázs, fűthető garázslejáró, wellness részleg, ellenáramoltatós medence, két szauna (finn és infra), fitnesz és társalkodó rész, borospince, exkluzív, pazar panorámás dolgozószoba, a földszintet és az első emeletet körülölelő hatalmas, csaknem 80 négyzetméteres terasz. 

És ha mindez nem volna elég, Piliscsabán is van min ámulni. Ez a 100 millió forintért meghirdetett egyedi tervezésű, exkluzív villa 2003-ban épült, 2009-ben új tulajdonosa burkolatokat, szanitereket cserélt, és rengeteg további extrát épített be. 

Kattints a képre még több fotóért!

A nappali mellett teraszkapcsolatos 7 x 3,5 méteres belső medence található full-extrás gépészettel, szaunával, tusolóval. De van itt különleges biztonságot nyújtó riasztórendszer lézersorompóval és gyönyörűen parkosított kert, jakuzzi, kandalló, játszótér is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)