Varázsolj trendi tereket a különleges ülőhelyekkel!

Meguntad a hagyományos kinézetet? A nappali elképzelésekor sok mindenre oda kell figyelni, fal, díszek, bútordarabok, színek és még sorolhatnám. Ha már megvan az elképzelés, de ezt még szeretnénk egy kicsit feldobni néhány különlegesebb darabbal, akkor tekerj le és nézd meg a következő összeállításunkat. Most az ülőhelyek különböző formájára és színére koncentráltunk. A trendi lakberendezés hangulatosabbá teheti a lakást!

Terézvárosban, a Szív utcában egy II. emeleti hangulatos lakásban nagyszerűen mutat ez a falból lógó kis félgömb alakú ülőhely. Színében is nagyon találó a zöld falakhoz, bútordarabokhoz és egyéb kiegészítőkhöz.

lakberendezés

Ugyancsak a Szív utcában egy másik csodás ötletre is rábukkantunk. A galériás, modern otthon nagyon kellemes, kiválóan kihasználták a tereket és a színeket is harmonikusan válogatták ki. A színes párnákhoz tökéletesen illik ez a függőágy! A fiatalos lakásban jó befektetési lehetőség is rejlik!

Terézvárosi lakások

Ebben az erzsébetvárosi lakásban sok lakberendezési ötletet és díszt láthatunk. A lakás a fekete, fehér és sárga színekben “úszik”, amelyek a tereket nagyon feldobják. Ezért is passzol az asztalhoz a kis sárga ülőhely, ahonnan könnyen elérhetjük a kis hűtőt.

eladó lakások Pest

A kis rózsaszín ülőke is elhagyhatatlan egy ilyen szép, kis otthonos lakásban!

Budapesti ingatlanok

A pomázi, újszerű állapotban levő lakásban is egyedi ez a kis méretű ülőhely, nagyon passzol a nappaliba!

pomázi lakások

Az összeállításunk utolsó lakásában a klasszikus babzsák megoldást választották, amik színeikben is kiemelkednek a nappaliból. A debreceni otthon belső kétszintes, tereit különböző színekben láthatjuk és nem festenek rosszul!

eladó lakások Debrecen

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Meddig élünk még Orbán Viktor rossz álmában?

Jegyzet arról, hogy a kormány a gazdasági évnyitón sem mutatta meg, hogy merre van a kiút a recesszióból. A NER vállalkozóinak viszont Orbán Viktor irányt mutatott: menjetek külföldre!

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Pesszimista az építőipari ernyőszervezet

Az idénre várható lakáspiaci beruházások számai valószínűleg elmaradnak ez előzetesen várttól.

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Irány az orvos, ennek a betegségnek sokáig nincs tünete

Az idült vesebetegség sokáig rejtőzködik, ezért a diagnosztizált 1,5 millió betegnél jóval többen élhetnek ezzel a betegséggel Magyarországon.

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A többieknél szebbnek látja Magyarországot a JCR

A JCR megerősítette a magyar besorolást. 

© 2024 (v2.202102)