Nagycsaládos lehetőség a festői Testvérhegyen

Közel legyen a város, az iskola, mondjuk éppen egy Waldorf, mégis legyen jó a közlekedés, legyen jó a levegő, és elférjen egymás mellett, mégis elszeparálva több generáció. Sokan ilyen házat keresnek. Számukra érdemes körülnézni a gyönyörű óbudai környéken, a Testvérhegyen.

Nem könnyű manapság a tehetősebb nagycsaládosok élete sem. A budai oldalon is kevés a kellően nagy, de még megfizethető családi otthon, különösen az olyan, amely a városhoz is eléggé közel van, mégis jó a levegő, és mondjuk az iskolák vagy a nagy-bevásárlási lehetőségek is közel vannak. A kínált családi házak közül a többség a város szélén vagy egy hegy tetején van, amelyhez autóval lehetetlen feljutni, vagy éppen kicsik, mégis borsos az áruk.

Ha Önt is hasonló gondolatok foglalkoztatják, és akár három generációnak alkalmas, mégsem milliárdos budai otthont keres, akkor érdemes az észak-budai régió egyik leggyorsabban fejlődő területén, méghozzá az egyik legelegánsabb környékén, a Testvérhegyen szétnéznie.

Az új építés errefelé már milliós négyzetméterárakat közelít, miközben egy szép, újszerű ház az igényeknek még jobban megfelelhet. Különösen, ha valaki a fent említettnek megfelelő tulajdonságokat keres.

Íme, itt van például ez a Szilva utcában található, akár két, vagy három generáció együttélésére is tökéletesen alkalmas, szintenként teljesen elszeparálható ikerház a Testvérhegyen.

A háromszor 100 négyzetméternyi lakórész mellett még van itt száz négyzetméternyi pince, négy autónak alkalmas fedett kerti beálló, egy hatszor tizenöt és egy hatszor húsz méteres kertrész, medence elhelyezési lehetőséggel és további autóbeálló helyekkel.

Ennek okán akár cégközpontnak is megfelelhet az épület, de mondjuk például a Waldorf iskolarendszert kedvelő családoknak kifejezetten ideális, hiszen öt percre van gyalogosan az Óbudai Waldorf Iskola. De nincsen messzebb a bécsi úti Tesco áruház sem. A hely mégis zöld fákkal körülvett, csendes, nívós utca. Mivel pedig a városhoz közel van, így a szentendrei úti vagy bécsi úti forgalom sem igazán akadály reggelente!

Ez a ház ráadásul a kilencvenes években, modern technológiákkal épült, a nyílászárók mellett a falak is szigeteltek, a rezsi alacsony. A főbb helyiségek napfényesek, déli fekvésűek, a földszinten és az első szinten tágas teraszok is vannak, sőt, szintenként saját fürdő, vécé és konyha könnyíti meg a lakók életét.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)