Nagyon menő otthonok a hét legszebb lakásai között

Az Otthontérkép ingatlankínálatában most újra körülnéztünk az eladó lakások között és sok hangulatos otthonra bukkantunk. Válogatásunkhoz most összegyűjtöttünk néhány olyan lakást, aminek hirdetése releváns információkat és jó minőségű képeket tartalmaz. Az összeállításunkba tehát, azok darabok kerülhetnek be, akik teljesítik ezeket az elvárásokat.

Következzenek a hét legjobb eladó otthonai!

IX. kerületi szépség

Itt van a válogatás első kiválasztottja, aminek kinézete elvarázsolt minket! A felújított 3 szobás lakás a Boráros tér közelében található, remek közlekedésekkel és lehetőségekkel. Kiváló ízlés fedezhető fel az ingatlan minden részén, még a plafon és a világítás kialakítása is különleges. A két nagy hálószoba ötvözi a hagyományos és modern stílust, nagyszerűen néznek ki!

felújított lakások

Minőségi XIV. kerületi lakás

A következő lakás berendezési kellékei igazi különlegességek, ezek nemcsak a kényelemről, hanem a praktikusságról is gondoskodnak. A szobák méretei is megfelelőek, teret adnak minden vágyott dísznek, bútornak. A színek eleganciát is sugallnak. A lakásból egy udvarra tekinthetünk, az erkélyen pedig lehetőség van meghittebb időtöltésre.XIV. kerületi ingatlan

V. kerületi luxus otthon

Lipótvárosban egy kislakás is nagyon jól mutat. A Parlamenttől csupán 300 m-re levő modern lakás a fiatalos berendezés tökéletes példája.  Teljes körű felújításokon esett át, amely során minőségi anyagok felhasználását is alkalmazták. Az elhelyezkedésének és kivitelezésének köszönhetően bérbeadásra is alkalmas.

V.kerületi lakás

Újpalotai újszerű lakás

Újpalota egyik legkertesebb részén, egy nyolcadik emeleti otthonban is pompás otthont fedezhetünk fel. A most menő színnek számító kék szín árnyalatiba “öltözött” terek nagyszerűen mutatnak a fehér falakkal kontrasztba.

XV. kerületi ingatlan

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

A brit védelmi miniszter szerint még több országnak kellene a NATO-hoz csatlakoznia, az oroszok folytatják az offenzívát. Háborús összefoglaló. 

© 2024 (v2.202102)