300 millió felett elhagyod a valóságot – a lakáspiacon is

A budai hegyekre örökpanorámás Szent István parki penthouse-t, 100 négyzetméteres körpanorámás terasszal rendelkező luxuslakást is találtunk a 300 millió forint feletti árkategóriában. Szubjektív toplistánk élén egy télikertes, belső kétszintes Duna-parti csodaotthon áll.

Míg az 50 és 100 millió forint közötti árkategóriában Dunát lehet rekeszteni az eladó lakásokból, 100 millió felett jelentősen szűkül a kínálat, 300 millió felett pedig már csak alig néhány tucatnyi eladó ingatlant találni az országban. Azoknak egy része is inkább vállalkozásra, például turisztikai hasznosításra alkalmas komplexum. 

Megnéztük, hogy Budapesten melyek az aktuálisan kínált, leggyönyörűbb lakások 300 millió forint fölött. Szubjektív toplistánk következik.

  1. Újlipótváros, Szent István park, 250 négyzetméter, 570 millió forint

Egy gyönyörű, liftes Bauhaus téglaépület legfelső emeletén, a XIII. kerületi Szent István parkban eladó ez az exkluzív penthouse lakás. 

Kattints a képre még több fotóért!

Fantasztikus örökpanoráma a Dunára és budai hegyekre, belső kétszintes ingatlan (VI. és VII. emeleti), duplakomfort, téli kert, privát konditerem, két teremgarázzsal.

Káprázatos.

2. XIII. kerület, Riverside, 286 négyzetméter, 300 millió forint

Szintén a Dunára örökpanorámás, körbe teraszos ez az ugyancsak belső kétszintes luxuslakás.

Kattints a képre még több fotóért!

A 2004-ban épült Riverside lakóparkban található, a Margitszigettel szemben, a legfelső emeleten. Három 10 négyzetméteres erkély, csaknem 100 négyzetméteres körpanorámás terasz, 4 hálószoba, 2 nappali, 2 teremgarázs hely, saját videó kamerás biztonsági rendszer, a lift pedig egy külön kóddal a lakásban áll meg. A házban uszoda, konditerem, wellness részleg és non stop portaszolgálat

Igazi álomlakás.

3. VI. kerület, Eötvös utca, 168 négyzetméter, 320 millió forint

Az Andrássy úttól és a Teréz körúttól pár lépésre eladó ez a szintén belső kétszintes, tetőteraszos, újszerű penthouse luxuslakás. A századfordulós társasházra 2007-ben építették rá a felső szintet.

Kattints a képre még több fotóért!

Világos, rendkívül igényesen megtervezett ingatlan okosotthon-automatizációval, csúcstechnológiás házimozirendszer, két fürdőszoba, három tetőterasz. Fantasztikus a környék infrastruktúrája, hiszen pár lépésre a lakástól üzletek, éttermek, kávézók, szórakozóhelyek is találhatók.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)