Nyiss Kulcs ingatlankínálata felé!

Fedezzük fel együtt Kulcs eladó házait! Ingatlankínálata tele van csodás darabokkal, van amelyik pompás panorámával, vagy medencével rendelkezik,  esetleg különleges a kinézete. Válogattunk a házak között, a legdrágább egy 99 millió forintos otthon, a legolcsóbb egy 3,5 milliós ház, a válogatásunké pedig egy 22,5 milliós.

Kezdjük a legdrágábbal! A 8 szobás luxus ház egy parkosított, gyümölcsfákkal teli, borospincés, méretes telken helyezkedik el, ami minden feltételt biztosít a kikapcsolódásra. A ház teljes szélességén végigfut egy erkély, amelyről gyönyörködhetünk a dunai panorámában.

családi házak

Egy 2007-ben épült mediterrán stílusú otthon is tökéletes választás lehet! Minőségi anyagok, gépek jellemzik, a belső terekben is felfedezhető stílus kivételessé teszi az ingatlant. Kerti grillező és brazil kvarcittal burkolt medence is növeli az értékét. Nyugodt környezetben van, ami jól megközelíthető, igazi üdülésre alkalmas hely!

eladó házak Kulcs

A gyűjteményünk legolcsóbb darabja egy 90 nm-es, kétszintes ház, ami egy nagy területen van, ezt szépen kihasználtak és különböző kialakításokat valósítottak meg. Kellemes világos színeket használtak, amiket sötétebb árnyalatokkal dobták fel.

eladó házak Kulcson

Kulcson egy újabb dunai panorámás házra bukkantunk. Minden méretes, az épület maga 10 szobát foglal magába, a telek pedig 5891 nm-es. Az eladó ingatlanban még sok lehetőség rejlik, befektetési szempontból is kedvező lehet!

eladó házak Kulcson

 


© 2021 (v150.202005)