Örökpanorámás otthon a természet ölében, akár 10 millió alatt!

Budapest ingatlanpiaca elszállt és sokan inkább azt a lehetőséget választják, hogy a főváros közelében keresnek otthont, hiszen sokszor olcsóbb, nyugodtabb környezetben van és könnyen megközelíthető. Verőce ingatlankínálata került a figyelmünk középpontjába, ami lakhatás szempontjából kedvező célpont lehet. Ebből emeltünk ki egy olyan családi házat, amely közel 10 millió forintba kerül és akár 40 perc alatt megközelíthető a Nyugati pályaudvarról.
 
Egy másfél szobás belterületi házról van szó,  ami kedvező feltételeket nyújt, befektetésre is alkalmas lehet, hiszen tovább alakítható, mert akár kétszintes, 77+77 nm-es épület is ráépíthető. Könnyedén, 5-10 perc alatt elérhető a vasútállomás, a környéken iskola és a közeli Vácon, pedig mind megtalálhatóak a szupermarketek. A családi ház tehermentes és akár azonnal költözhető!
másfél szobás ház
A ház kellemes környezetben található, a Duna és az erdő között, a teraszról, illetve a nappaliból kitekintve örökpanoráma vár, gyönyörködhetünk a Dunakanyarban, a Fellegvárban és a pilisi hegyvonulatokban.
Verőce ingatlankínálata
Közművekkel ellátott otthon, amiben víz, villany, gáz, telefon és internet is mind a rendelkezésünkre áll. Az épület különösebb felújításon nem esett át, de a leendő tulajdonos tetszés szerint berendezheti, tovább gondolhatja. A 388 nm-es telken egy kisebb medence is található.
eladó családi ház

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)