Konyhapult dizájn egy trendi konyháért!

Bár úgy a szép, ha közösen leülünk enni a konyhaasztalhoz, de sokszor erre nincs időnk és a nagy rohanásban épphogy összedobunk valamilyen ételt és hamar elfogyasztjuk. Erre jó ötlet lehet egy olyan kis konyhapult, ami csak egy-két személy számára kényelmes, de olyankor is előnyös lehet, amikor éppen valaki főz és közben beszélgethetünk vele.

Most olyan lakásokat válogattunk, amelyekben ilyen kisebb-nagyobb konyhapultok vannak. Ezek jól néznek ki és méretükben is megfelelőek.

Ebben a terézvárosi lakásban több funkcióval is rendelkezik ez a fal, mivel térelválasztásként, de konyhapultként is használható. A szürke színével a többi bútordarabhoz és kiegészítőhöz is illeszkedik, ezért is nem tűnik soknak térelválasztó elemként. Beleolvad a szobába!

konyhapult

Ebben a VIII. kerületi otthonban ez a kis egylábú asztal jelenti a konyha asztalt. A pult nagyon jól összeköti a nappalit, a konyhával, nem maradunk le semmiről!

felújított lakások

A szegedi ingatlankínálatban felfedeztünk egy nagyon stílusos darabot. A konyhaszigethez egy kisebb lap van hozzáillesztve, amin könnyedén elfogyaszthassuk ételünket, vagy néhány nyugodt percet tölthetünk el.

szegedi lakások

Itt van egy hasonló kialakítású konyhapult, puha párnás magas székekkel. A kecskeméti otthon konyhájában kényelmesen ülhetünk, onnan több helyiségre is könnyen ráláthatunk.

konyhapult

A VI. kerületi exkluzívan felújított lakás konyhapultja lehetőséget ad több tevékenységre, de ezen az egyszemélyes ülőhelyen is eltölthetünk néhány percet. Az oldaldíszek szép, elegáns löketet adnak a pult hangulatának, és színben sem térnek el a többi elemtől.

eladó lakások Budapest

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Itt a tavasz, így megérkezett Budapestre a miniszterelnök kedvenc "trumpozós" konferenciája.

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Medgyessy Péter: A mostani helyzetbe 2026-ban belebukhat a kormány

Magyarország 2002-2004 közötti miniszterelnökével a Klasszis Klub április 22-ei adásában beszélgettünk.

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Felhőtlen az ég a magyar gazdák felett?

Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első három hónapjában.

© 2024 (v2.202102)