Konyhapult dizájn egy trendi konyháért!

Bár úgy a szép, ha közösen leülünk enni a konyhaasztalhoz, de sokszor erre nincs időnk és a nagy rohanásban épphogy összedobunk valamilyen ételt és hamar elfogyasztjuk. Erre jó ötlet lehet egy olyan kis konyhapult, ami csak egy-két személy számára kényelmes, de olyankor is előnyös lehet, amikor éppen valaki főz és közben beszélgethetünk vele.

Most olyan lakásokat válogattunk, amelyekben ilyen kisebb-nagyobb konyhapultok vannak. Ezek jól néznek ki és méretükben is megfelelőek.

Ebben a terézvárosi lakásban több funkcióval is rendelkezik ez a fal, mivel térelválasztásként, de konyhapultként is használható. A szürke színével a többi bútordarabhoz és kiegészítőhöz is illeszkedik, ezért is nem tűnik soknak térelválasztó elemként. Beleolvad a szobába!

konyhapult

Ebben a VIII. kerületi otthonban ez a kis egylábú asztal jelenti a konyha asztalt. A pult nagyon jól összeköti a nappalit, a konyhával, nem maradunk le semmiről!

felújított lakások

A szegedi ingatlankínálatban felfedeztünk egy nagyon stílusos darabot. A konyhaszigethez egy kisebb lap van hozzáillesztve, amin könnyedén elfogyaszthassuk ételünket, vagy néhány nyugodt percet tölthetünk el.

szegedi lakások

Itt van egy hasonló kialakítású konyhapult, puha párnás magas székekkel. A kecskeméti otthon konyhájában kényelmesen ülhetünk, onnan több helyiségre is könnyen ráláthatunk.

konyhapult

A VI. kerületi exkluzívan felújított lakás konyhapultja lehetőséget ad több tevékenységre, de ezen az egyszemélyes ülőhelyen is eltölthetünk néhány percet. Az oldaldíszek szép, elegáns löketet adnak a pult hangulatának, és színben sem térnek el a többi elemtől.

eladó lakások Budapest

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)