50 (vagy akár 60) négyzetméter 5 millióért? Ez valóban lehetséges?!

Saját kerttel és műhellyel is rendelkező pécsi 50 négyzetméteres lakást és zárt gépkocsibeállós 60 négyzetméteres putnoki felújított otthont is találtunk az 5 millió forint alatti árkategóriában. Ki mondta, hogy ennyi pénzért legfeljebb egy zsákfaluban vehetünk düledező vályogházat? 

Nem csak a megyeszékhelyektől távol eső kistelepüléseken juthatunk lakáshoz 5 millió forint alatt, hanem akár Pécsett, Szegeden, Kaposváron vagy Miskolcon is megcsíphetünk ilyen ingatlant. Akár 50 négyzetméter felettit és több szobásat is!

Szétnéztünk az országban, hogy mire elegendő maximum 5 millió ma a piacon. 

Putnokon 3,3 millió forintért kínálják ezt a 2 szobás, 60 négyzetméteres, jó állapotú lakást egy 4 lakásos társasházban. 

Kattints a képre még több fotóért!

Újak a közmű vezetékek és zárt gépkocsi-beálló is tartozik az ingatlanhoz.

Kaposváron 4,9 millió forintért eladó ez a 38 négyzetméteres lakás a donneri városrészben. 

Kattints a képre még több fotóért!

Utcafronti, gázkonvektor fűtéses, de jó állapotú cserépkályha is található benne. 2000-ben felújították a vezetékeket, szerelvényeket, burkolatokat, 2013-ban műanyag ablakokat is beépítettek.

2 millió forint az irányára Barcson ennek a 36 négyzetméteres egyszobás garzonnak. 

Kattints a képre még több fotóért!

Felújításra szorul ugyan, viszont a központban van és terasszal, tárolóval is rendelkezik.

Pécsett 4,98 millió forintért találtuk ezt az 50 négyzetméteres, 2 szobás téglalakást Vasas sorházas részén, a kert felőli részre néző zárt verandával. 

Kattints a képre még több fotóért!

Egy 130 négyzetméteres lekerített kertrész is kapcsolódik az ingatlanhoz, amelynek végében egy 15 négyzetméteres műhely/tároló is található víz- és 380 V-os áramellátással.


© 2021 (v150.202005)