Majorszegiligeti exkluzív otthon!

A felső kategóriás otthonok mindig valami pluszt kínálnak, mindez megmutatkozhat a felhasznált anyagokban, extráiban, lehetőségeiben és elhelyezkedésében. Érthető módon mindezek az árakban is meglátszanak. Csömörön néztünk körül, az egész jó kínálatból most kiemelünk egy 156 nm-es, 4 szobás ingatlant. Tavaly 2017-ben épült Ytong téglából, amire szigetelés, márvány burkolatok is kerültek.

csömöri ház

Kivitelezésekor a falburkolatok minősége és kinézete is fontos szempont volt, ezért bútorszövetet és selyemtapétát is megfigyelhetünk. A kő és faburkolatok különlegességükkel hangulatossá teszik a lakást, ebben a kandalló, a lámpák, rejtett világítások is nagy segítséget nyújtanak.

Csömöri ingatlan

A terasz kedvező lehet baráti, családi összejövetelekre, vagy egy romantikus estére. Az itt töltött idő alatt pedig csodálhatjuk a szép udvart és még kihasználhatjuk a fűthető fürdődézsát is. Jó lenne ebben kiengedni a gőzt és csak relaxálni!

exkluzív ház

Az ingatlan nagyon felszerelt, távirányítós elektromos biztonsági redőnyök vannak, de még mobilhálózaton keresztül irányítható riasztó rendszer is igénybe vehető. A luxus otthon 149,9 millió forintba kerül, a vételárat képezi a teljes berendezés, ami a tv-t, kanapét, étkezőt, a gépesített konyhát, kerti bútordarabokat, és a kerti sütőt is magába foglalja.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)