Majorszegiligeti exkluzív otthon!

A felső kategóriás otthonok mindig valami pluszt kínálnak, mindez megmutatkozhat a felhasznált anyagokban, extráiban, lehetőségeiben és elhelyezkedésében. Érthető módon mindezek az árakban is meglátszanak. Csömörön néztünk körül, az egész jó kínálatból most kiemelünk egy 156 nm-es, 4 szobás ingatlant. Tavaly 2017-ben épült Ytong téglából, amire szigetelés, márvány burkolatok is kerültek.

csömöri ház

Kivitelezésekor a falburkolatok minősége és kinézete is fontos szempont volt, ezért bútorszövetet és selyemtapétát is megfigyelhetünk. A kő és faburkolatok különlegességükkel hangulatossá teszik a lakást, ebben a kandalló, a lámpák, rejtett világítások is nagy segítséget nyújtanak.

Csömöri ingatlan

A terasz kedvező lehet baráti, családi összejövetelekre, vagy egy romantikus estére. Az itt töltött idő alatt pedig csodálhatjuk a szép udvart és még kihasználhatjuk a fűthető fürdődézsát is. Jó lenne ebben kiengedni a gőzt és csak relaxálni!

exkluzív ház

Az ingatlan nagyon felszerelt, távirányítós elektromos biztonsági redőnyök vannak, de még mobilhálózaton keresztül irányítható riasztó rendszer is igénybe vehető. A luxus otthon 149,9 millió forintba kerül, a vételárat képezi a teljes berendezés, ami a tv-t, kanapét, étkezőt, a gépesített konyhát, kerti bútordarabokat, és a kerti sütőt is magába foglalja.

 


© 2021 (v150.202005)