Új építésű projektek saját kerttel!

Egyre fontosabb, hogy saját teraszunk vagy zöld területünk legyen, ahol kikapcsolódhatunk vagy növényeket, virágokat helyezhetünk el. Főleg a fővárosban élők sokszor keresik egy fárasztó nap után a nyugodtabb, természetközeli helyeket. A nagy épületek között szívesen keressük a zöld környezetet. Budapesthez közeli helységekben is nagy hangsúlyt fektetnek erre.

A XIII. kerület zöldövezeti részén a Magnólia Ház fogad, ez tulajdonképpen egy 100 éves épület újragondolva. Kiváló elhelyezkedése miatt jó a közlekedése, még éjszaka is. A klasszikus modern stílusban épülő ház rendezett belső udvart is kínál, a földszinti lakásokhoz akár privát kert is vásárolható.

XIII. kerületi lakópark

A Forest Hill lakópark Budapest egyik legszebb budai övezetében, Csillaghegyen épül, amelynek  környezetében és épületeiben is a természetesség tükröződik vissza. A Forest Hill lakópark természetközeli helyeket kedvelőknek ajánlott. Parkosított közös kertje van, a földszinti lakásokhoz saját kertrész is tartozik.

III. kerületi új építésű lakások

A főváros közelében is körülnéztünk. Innen is hoztunk két új építésű projektet. Az első a Csendesréti Lakókert, ami Vácon, a Zab utcában található. A Duna-parti kisváros kellemes kikapcsolódási lehetőségeket kínál, túrázás, sportolás és egyéb programok. A lakókertben minden otthonhoz saját kertrész tartozik, ami pihenési és kertészkedési alternatívát is ad.

Váci lakások

Bicske egy természetközeli lakóparkot rejt! A Gesztenyés Lakókert több mint egy hektáros területen, öt lakótömböt foglal magába, ahol négy db 17 és egy db 14 lakásos társasház épül. A lakásokból szép, zöld környezetre tekinthetünk ki, ami már az otthon létünket is kellemesebbé teheti.

eladó lakások Bicske

Budapest épület rengetege között sokszor nem tudnak még saját területet is felajánlani, de egy nagy teraszt igen, ami felér egy kisebb méretű kerttel is. Ezt is hangulatossá tehetjük, mert a méret is megengedi, elhelyezhetünk növényeket, virágokat, asztalt, székeket. A Duna Terasz lakópark hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és Duna-parti sétánnyal is megajándékozza az ott lakókat!

eladó lakások XIII. kerület

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)