Luxus ingatlanok nagy méretben!

Luxus ingatlanok kialakításakor már-már mondhatjuk, hogy végtelen lehetőségekkel állunk szemben, sokszor olyan megvalósításokkal találkozunk, amikre még nem is gondoltunk vagy amiket nem is mertünk kipróbálni. A kinézet mellett a helyszín is plusz hangulatjavító tényező, ezért is érdemes úgy megépíteni, átalakítani az adott otthont, hogy ne ártson a környezetnek és engedje, hogy beteljesüljenek az elképzelések.

Mi most összegyűjtöttünk olyan impozáns házakat, amik méretben és adottságokban is mesések!

Elegáns belső terekkel ellátott 7+fél szobás családi házat hoztunk Érd egyik legelőkelőbb részéről. A parkosított telek az ősfákkal együtt nagyszerű hangulatot garantál, amit a kertkapcsolatos teraszról is csodálhatunk. A nyugodt pillanatokért és a kikapcsolódásért, pedig a fitness terem, szauna, hobbiszoba és a borospince is felel.

eladó házak

Ez a festői környezetben levő 7 szobás, kecskeméti otthon egészen különleges kinézetű, már-már királyi, fenséges elemeket is felfedezhetünk. A külső alapján nem mondanánk meg, hogy a belső terek ennyire előkelőek. A régies bútordarabok és a sötétbarna, piros, sárga színek is ezt az érzést keltik. A nappali mellett a hálószobák, a fürdők is extrém kialakításúak és akkor még meg sem említettem a lépcsőzetet, a kupolát.

eladó házak Kecskemét

Fantáziadús családi házat rejt Budapesten a Gloriett-telep is. A 8 szobás otthon három épületben oszlik meg, mindegyikben felfedezhetünk a különleges díszítéseket, világításokat, de a kis pihenőhelyeket is. Egyediségük a származási helyekből, más-más kultúrákból, az anyag használatból és a színvilágból adódnak. A hangulatot a mészkő kandalló is adja.

eladó házak Budapest

A Balatontól 200 m-re, Gyenesdiáson egy 12 szobás kitűnő kinézetű, luxus otthont is remekül néz ki. A villa 2017-ben épült francia vidéki stílusban, minőségi anyagokból. A nagy teraszok lehetőséget nyújtanak egy kellemes kiülésre barátokkal, családtagokkal. A medence és kert is csodás perceket szerezhet!

Gyenesdiás

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Érdemes várni szerdáig a tankolással? Most kiderül!

Ismét változnak az üzemanyagárak, nem is kicsit!

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

Egy EP-listára már biztosan lehet szavazni június 9-én

A választási iroda már nyilvántartásba is vette a Fidesz és KDNP közös listáját.

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Új finanszírozási vezetőt kapott az Indotek Group

Bartha András az Erstétől érkezik.

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

Már látszik, hogy állnak sorba a magyar munkahelyekért a Fülöp-szigetekről

A 2023-as munkaerőpiaci adatokban már látványosan megjelenik az is, hogy a külföldi dolgozók száma egyre nő.

© 2024 (v2.202102)