Luxus ingatlanok nagy méretben!

Luxus ingatlanok kialakításakor már-már mondhatjuk, hogy végtelen lehetőségekkel állunk szemben, sokszor olyan megvalósításokkal találkozunk, amikre még nem is gondoltunk vagy amiket nem is mertünk kipróbálni. A kinézet mellett a helyszín is plusz hangulatjavító tényező, ezért is érdemes úgy megépíteni, átalakítani az adott otthont, hogy ne ártson a környezetnek és engedje, hogy beteljesüljenek az elképzelések.

Mi most összegyűjtöttünk olyan impozáns házakat, amik méretben és adottságokban is mesések!

Elegáns belső terekkel ellátott 7+fél szobás családi házat hoztunk Érd egyik legelőkelőbb részéről. A parkosított telek az ősfákkal együtt nagyszerű hangulatot garantál, amit a kertkapcsolatos teraszról is csodálhatunk. A nyugodt pillanatokért és a kikapcsolódásért, pedig a fitness terem, szauna, hobbiszoba és a borospince is felel.

eladó házak

Ez a festői környezetben levő 7 szobás, kecskeméti otthon egészen különleges kinézetű, már-már királyi, fenséges elemeket is felfedezhetünk. A külső alapján nem mondanánk meg, hogy a belső terek ennyire előkelőek. A régies bútordarabok és a sötétbarna, piros, sárga színek is ezt az érzést keltik. A nappali mellett a hálószobák, a fürdők is extrém kialakításúak és akkor még meg sem említettem a lépcsőzetet, a kupolát.

eladó házak Kecskemét

Fantáziadús családi házat rejt Budapesten a Gloriett-telep is. A 8 szobás otthon három épületben oszlik meg, mindegyikben felfedezhetünk a különleges díszítéseket, világításokat, de a kis pihenőhelyeket is. Egyediségük a származási helyekből, más-más kultúrákból, az anyag használatból és a színvilágból adódnak. A hangulatot a mészkő kandalló is adja.

eladó házak Budapest

A Balatontól 200 m-re, Gyenesdiáson egy 12 szobás kitűnő kinézetű, luxus otthont is remekül néz ki. A villa 2017-ben épült francia vidéki stílusban, minőségi anyagokból. A nagy teraszok lehetőséget nyújtanak egy kellemes kiülésre barátokkal, családtagokkal. A medence és kert is csodás perceket szerezhet!

Gyenesdiás

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)