Különleges családi házak Cserszegtomaj kínálatában!

Ezeken a hideg napokon jó visszagondolni, hogy milyen szép pillanatokkal ajándékozott meg minket a Balaton, a forró nyári napokon. Az emlékezés közepette már előre tervezhetünk, hogy jövőben hol is töltenénk ezeket a perceket. Nekem nem épp a most kiválasztott község jutott az eszembe, de körülnézve a kínálatában megjött a kedvem egy kis kikapcsolódásra Cserszegtomaj helységben. Káprázatos családi házak jönnek!

2015-en épült, 3670 nm-es telken elhelyezkedő luxus villa elképesztően néz ki, már a külső tereket megfigyelve felkelti az érdeklődésünk. Itt sétálva a különleges alakú szauna házba is benézhetünk, de a medencét is igénybe vehetjük. A belső terek, pedig a klasszikus, régies hangulatot tükrözik!

Cserszegtomaj

Itt egy másik egyedi ingatlan, ami 3 lakóépületet foglal magába, ezek mindegyikében konyha, étkező, nappali és 1-1 hálószoba van. A szép 6000 nm-es kertben, pedig egy nagy külső medence is vár. A hangulat mindegyikben garantált!

panorámás házak

Egyedi kivitelezésű és minőségi bútorzattal berendezett 6 szobás családi ház is kedvező lehet. A 2008-ban épült kivételes otthon egy gyönyörű kilátással is megajándékoz, kitekinthetünk a környező hegyekre és a Balatonra is. Az udvaron 80% -os készültséggel egy medence is nyugalmas pillanatokat okozhat, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy ehhez egy vízesés is tartozik.

nagy családi házak

Egy komplex 3+fél szobás, prémium kategóriába tartozót is felsorakoztatunk, amihez tartozik egy iroda, 3 garázs, teraszok és egy nyári konyha is. A parkosított kertben egy 18 nm-es medence, zuhanyzó és egy játszótér is kielégítheti nyáron a kikapcsolódási igényeket. Kisebb családnak tökéletes lehet, figyelembe véve méretét és adottságait.

eladó családi házak

Itt egy újabb 6 szobás, panorámás családi fészek, ami magas minőségű anyagok felhasználásával készült. A kétszintes ház sok kézi készítésű elemet tartalmaz, amely egyedivé teszi ezt. A parkosított kertben itt is fellelhető egy  medence, amiben addig lubickolhatunk amíg csak szeretnénk. A ház kinézete és a kör alakú kis kiülőhely nagyon szimpatikus!

újszerű házak

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hunbrakadavarbramagyarka

Hunbrakadavarbramagyarka

A modern demokrácia és a fejlett társadalom erejét mutatja, ha minél szélesebb körben érvényesül a vélemény- és szólásszabadság.

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Érik egy Magyar-Dobrev-Deutsch élő tévévita

Magyar Péter hajlandó leülni vitázni Dobrev Klárával és Deutsch Tamással a köztévé élő műsorában.

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Ukrajna azonnal plusz német Patriotokat kap 

Donyeck megyét egész nap támadták az oroszok.

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

Növekszik az adásvételek száma a lakáspiacon

A tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai lakáspiac - közölte a Duna House szombaton.

© 2024 (v2.202102)