Különleges családi házak Cserszegtomaj kínálatában!

Ezeken a hideg napokon jó visszagondolni, hogy milyen szép pillanatokkal ajándékozott meg minket a Balaton, a forró nyári napokon. Az emlékezés közepette már előre tervezhetünk, hogy jövőben hol is töltenénk ezeket a perceket. Nekem nem épp a most kiválasztott község jutott az eszembe, de körülnézve a kínálatában megjött a kedvem egy kis kikapcsolódásra Cserszegtomaj helységben. Káprázatos családi házak jönnek!

2015-en épült, 3670 nm-es telken elhelyezkedő luxus villa elképesztően néz ki, már a külső tereket megfigyelve felkelti az érdeklődésünk. Itt sétálva a különleges alakú szauna házba is benézhetünk, de a medencét is igénybe vehetjük. A belső terek, pedig a klasszikus, régies hangulatot tükrözik!

Cserszegtomaj

Itt egy másik egyedi ingatlan, ami 3 lakóépületet foglal magába, ezek mindegyikében konyha, étkező, nappali és 1-1 hálószoba van. A szép 6000 nm-es kertben, pedig egy nagy külső medence is vár. A hangulat mindegyikben garantált!

panorámás házak

Egyedi kivitelezésű és minőségi bútorzattal berendezett 6 szobás családi ház is kedvező lehet. A 2008-ban épült kivételes otthon egy gyönyörű kilátással is megajándékoz, kitekinthetünk a környező hegyekre és a Balatonra is. Az udvaron 80% -os készültséggel egy medence is nyugalmas pillanatokat okozhat, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy ehhez egy vízesés is tartozik.

nagy családi házak

Egy komplex 3+fél szobás, prémium kategóriába tartozót is felsorakoztatunk, amihez tartozik egy iroda, 3 garázs, teraszok és egy nyári konyha is. A parkosított kertben egy 18 nm-es medence, zuhanyzó és egy játszótér is kielégítheti nyáron a kikapcsolódási igényeket. Kisebb családnak tökéletes lehet, figyelembe véve méretét és adottságait.

eladó családi házak

Itt egy újabb 6 szobás, panorámás családi fészek, ami magas minőségű anyagok felhasználásával készült. A kétszintes ház sok kézi készítésű elemet tartalmaz, amely egyedivé teszi ezt. A parkosított kertben itt is fellelhető egy  medence, amiben addig lubickolhatunk amíg csak szeretnénk. A ház kinézete és a kör alakú kis kiülőhely nagyon szimpatikus!

újszerű házak

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)