Álomszép felújított lakások a hét legszebbjei között!

Az új évben is folytatjuk sorozatunkat, amikor is kiválasztjuk a hét legszebbjeit a budapesti lakások kínálatából. Továbbra is szem előtt tartjuk az otthonok szemléjénél, hogy a kép minősége és a hirdetés leírás kedvező legyen. Sokszor nem kell ragozni a lakás körülírását, mivel a képek magukért beszélnek, de azért néhány releváns információt érdemes megemlíteni.

Lássuk mit hozott az új év!

Pozsonyi úti lakás

A színek kiválasztása és az anyaghasználat nagyon kedvező atmoszférát teremt a lakásban, nézzük csak a sötétítők régies stílusát, amik tökéletesen beleillenek ezekbe a világos színű terekbe. Egy bizonyos szintig fenséges hatást kelt. Mindhárom szobában felfedezhetők a hasonló berendezési elemek, megoldások. A XIII. kerületi otthont prémium minőségben, minden igényt kielégítő felújítással látták el, ügyelve, hogy a régies hangulatát is megtartsák.

budapesti lakások

VI. kerületi dizájn lakás

Terézvárosban, a Podmaniczky utcában egy 2+3 szobás, belső kétszintes, legfelső emeleti otthon várja az új lakókat. A helyiségek természetes fényben fürödnek, amit a sok ablaknak köszönhetünk. Az újonnan átépített, műszaki és esztétikai felújításon átesett lakás hangulatával kellemessé teheti az otthon töltött perceket, ehhez az 5 nm-es terasz is hozzáad a nyugtató kilátással.

felújított lakások Budapest

XIV. kerületi otthon

Zugló csendes, de mégis frekventált részén egy 2018-ban megújult, 2+1 szobás ingatlan is szemünk elé került. A felhasznált minőségi anyagok, az infraszauna, a hangulatvilágítás nagyszerűen megteremtik az igényelt atmoszférát. A lakás bérbeadási lehetőségét is figyelembe vehetjük, hiszen a BGE és a belváros is jól megközelíthető.

felújított lakások

Óbudai különlegesség

A III. kerületben, a sétáló utcában, egy műemlék épület I. emeletén rábukkantunk erre a 3 szobás szépségre. Az egyedi tervek alapján kialakított, frissen felújított otthon minden egyes lakberendezési eleme hozzáárul a különleges látványhoz. A környéken könnyen elérhetők a közlekedési lehetőségek, bevásárlási és kikapcsolódási helyek is.

eladó lakások III. kerület

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)